Belföld

Hurrá nyaralunk ! A Színes Mai Lappal, akár Cipruson is

Itt a nyár, és mindenki azon töri a fejét: hogyan töltse el tartalmasan szabadidejét? Ebben segít izgalmas Matripax című játékával, naponta jelentkező érdekes programajánlójával, tanácsaival a Színes Mai Lap.

A Színes Mai Lap népszerűsége márciusi piaci megjelenése óta töretlen, amit a jelenleg futó Matripax elnevezésű játéka iránti rendkívüli érdeklődés is mutat. Még mindig számtalan olvasó áll be a matricaragasztók széles táborába, és teszi ki a Színes Mai Lap emblémáját autójára. A fotós mesterlövészek pedig sorra kapják lencsevégre a szerencsés autózók rendszámait. A játék 6. hetének végén, július 16-án, hétfőn nem kevesebb, mint 294 heti nyertes közül kerül kisorsolásra a fődíj az MTV “Ma reggel” című műsorában. A 8 órakor kezdődő hírek után derül ki, hogy ki az a szerencsés, aki a fődíjat, a ciprusi luxus hajóutat nyeri. Neki ezután már biztosan nem kell gondolkodnia azon, hol töltse idei nyaralását!

Azoknak azonban, akik nem ilyen szerencsések, a lap naponta szolgál jobbnál jobb programötletekkel a Balaton partjáról, de az ország más tájainak szabadtéri eseményeiből válogatva is. Olyan hasznos tanácsokat olvashatnak itt az érdeklődők, amelyek megkönnyítik a tájékozódást és felhívják a figyelmet a turistákra leselkedő veszélyekre is.

A vasárnap megjelenő 40 oldalas Színes Mai Lap a hétvégén is izgalmas időtöltést kínál mindenkinek: színes híreket hazánkból és a nagyvilágból, életmód és divattippeket, még több sportot és rengeteg keresztrejtvényt.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Budapest, 2001. július 9.

További információ:

Beer Júlia
PRESS&INFORM Kft.
Tel: 470-2057
Beer@pressinform.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik