Belföld

A Synergon tevékenysége a régi mederben folyik

A Synergon Informatika Rt. a 2001. június 14-i tragikus repülőgép balesete után a cég folyamatos működésének biztosítása érdekében új menedzsmentet alakított ki.

A Synergon vezetői Czakó Ferenc irányítása mellett definiálták a feladatokat és a menedzsment területeket a jelenlegi vezetők képzettsége és tapasztalatai alapján osztották fel. Az új vezetői szerepeket betöltők személye véglegesnek tekinthető, mivel a Synergon belső szabályozása alapján az Ügyvivői Testület saját hatáskörében dönthet e szintű szervezeti változásokról.

Czakó Ferenc, a cég vezérigazgatója a cég stratégiai és operatív irányításával kapcsolatos feladatköröket vette át.

Száray Loránt, általános vezérigazgató-helyettesként a szakmai területek felügyeletét végzi, illetve a projektmenedzsmentet igazgatja.

Stanga Gyula kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes feladata továbbra is a cégszintű kereskedelem irányítása és a kereskedelmi tevékenység megerősítése.

A Synergon befektetési és akvizíciós tevékenységét Kozák Tamás befektetési és adminisztratív vezérigazgató-helyettes viszi tovább, a leányvállalatok tevékenységének felügyeletével egyetemben. Továbbra is ő képviseli a Synergont a pénzügyi és bankszektornál.

Nagyné Ivanov Milka, gazdasági igazgató a cég pénzügyi-számviteli és logisztikai területek tevékenységért lesz felelős.
A mostani vezetés a korábban kialakított stratégiái irányok mentén viszi tovább munkáját. A Synergon célja változatlanul az, hogy megerősítse magyarországi piaci pozícióit és dinamikusan fejlődő céggé váljon, megteremtse a nyereséges működés feltételeit és megerősítése regionális jelenlétét.

Céginformáció:
Synergon Informatika Rt.
A Synergon Informatika Rt. vezető hazai megoldásszállító-vállalkozás: 2000-ben 14,5 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, saját tőkéje meghaladja 8,6 milliárd forintot. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén és a londoni SEAQ elektronikus tőzsdén is jegyzik. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2000-ben többségi részesedést szerzett a cseh Infinity a.s. és horvát Span d.o.o. informatikai cégekben.
A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációt a különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, szoftverfejlesztéssel és -tanácsadással, üzleti megoldások nyújtásával és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg.

További információk:
Keszthelyi András, kommunikációs igazgató
Synergon Informatika Rt. 399-5635
www.synergon.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik