Belföld

Varázsdrazsé

"Bogoly Berti mindenízű drazséjával" lép hamarosan piacra az édességgyártó Mars vállalatcsoport, mely most nagy ütemű kutatás-fejlesztési munkába fogott, hogy a Warner Bros forgatta film premierjére elkészítse Harry Potter egyik kedvencét.

Bogoly Berti napjaink legkedveltebb gyerekolvasmánya, a Harry Potter varázslótanonc kalandjairól szóló modern meseregénysorozat egyik szereplője. Berti “mindenízű drazséjának” elkészítése a valóságban igen nagy kihívás a Mars kutatóinak és fejlesztőinek. A leghíresebb kutatók és íztesztelők birkóznak a feladattal, hogy elkészíthessék például a könyvben szereplő fű- és piritós-ízű édességet is.
A Mars hosszútávú szerződést kötött a sztoriból filmet forgató Warner Bros céggel a “mindenízű” édesség kifejlesztésére és piaci bevezetésére, az USA és Kanada kivételével a világ összes országában. A megállapodás egyébként kiterjed a J-.K. Rowling meseregényében szereplő minden cukorka- és csokoládéfajtára.

A cég kereskedelmi hálózatán keresztül a “mindenízű drazsé” az egész világon varázslatos gyorsasággal jelenhet meg, a film várható, 2001. novemberi bemutatója előtt.

A Mars Incorporated piacvezető a világon a márkás édességek, állateledelek és állatápolási termékek, élelmiszerek, elektronikus automatizált fizetési rendszerek és italautomaták terén. A Mars több mint 100 országban forgalmazza termékeit, éves forgalma meghaladja a 13 milliárd dollárt. A vállalatnak összesen harmincezer munkatársa van a világ több mint 60 országában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik