Belföld

Fórummal bővült a Startlap világa

Fórumot indított a Medián Webaudit mérései szerint naponta több mint 100.000 nyitóoldali látogatót (unique user session) vonzó Startlap (www.startlap.hu). A portál fórumát a Startlap közönségén túl a lap.hu (www.lap.hu) külső szerkesztőinek, valamint a tematikus oldalakat látogató internetezőknek is ajánlja. A Startlap fóruma a www.startlapforum.hu webcímről érhető el.

Elérkezett az idő, hogy saját fórumukon beszélhessék meg a valós és virtuális világ kérdéseit, problémáit, eseményeit hazánk egyik legnagyobb internetes portáljának, a Startlapnak látogatói és persze a nagy sikerű, folyamatosan bővülő lap.hu internetes mozgalom jeles képviselői. A Startlap oldalait ma már naponta több mint 100.000-en hívják segítségül az egyre bővülő hazai internetes tartalomban való eligazodáshoz.

A nagy sikerű lap.hu mozgalom önkéntes szerkesztői csapata máris birtokba vette a Startlap közterét, hogy megbeszélhessék első találkozójuk részleteit. A több mint 150 témában kialakított linkgyűjteményeket, – melyek kiindulópontot jelenthetnek a könnyed szórakozáshoz, de a közéleti, szolgáltató, sőt a kifejezetten szakmai tartalomhoz is – egyre többen látogatják. A bővülő oldal-kínálat hívta életre az új lapokat kategorizáló oldalt is a www.lap.hu/temakor.html címen, mely a Startlapról is elérhető.

A Startlap munkatársai a fórum kialakításakor elsősorban a Startlaptól már megszokott tökéletes átláthatóságra és könnyű kezelhetőségre törekedtek. A fórumot mindenki szabadon, regisztráció nélkül veheti igénybe. Az aktuális témákat természetesen a felhasználók választják meg. A fórum oldalain hét nagy témakörben van lehetőség a véleménycserére. A netezők a közéleti témáktól elkezdve a szabadidő, számítástechnika, az Internet, szórakozás vagy akár a párkapcsolat őket érdeklő problémáit, kérdéseit beszélhetik meg egymással. Az idelátogatók közül eddig a legtöbben a Kibeszéljük rovathoz szóltak hozzá. Népszerűek a politikáról, filmekről, médiaszereplőkről, magánéletről, tabukról indított fórumok. Egyes témákban már több mint hatszáz hozzászólás született.

A Startlapról

A VNU Budapest Rt.-hez tartozó Startlap 1999. májusában jött létre. A Startlap (www.startlap.hu) az ország egyik legdinamikusabban fejlődő portálja, több mint 100 ezer látogatóval naponta. Az oldal fő hivatása, hogy átláthatóvá és könnyebben használhatóvá tegye az internetet, utat mutasson a milliónyi elérhető cím között. A Startlap tematikus rendszerbe csoportosítva kínálja a legjobb weboldalak gyűjteményét a felhasználók számára.

A VNU-ról

29 kiadványával a VNU Budapest Lapkiadó Rt. Magyarország egyik legnagyobb lapkiadó vállalata. A kiadó a magazinpiacon 35%-os piaci részesedéssel rendelkezik, 420 munkatársa kb. 15 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 3 portál és 7 weboldal tulajdonosaként meghatározó szerepet
játszik a hazai Internet piacon is.

A VNU Budapest Lapkiadó Rt. anyavállalata, a holland VNU egyike a világ legjelentősebb média és információ-szolgáltató vállalatainak. Fő tevékenységei közé a marketing & médiainformációs, üzleti információs szolgáltatások, illetve címjegyzékekhez kapcsolódó szolgáltatások tartoznak. Világszerte megközelítőleg 35 ezer alkalmazottja van, és az éves árbevétele eléri a 4 milliárd eurót.

További információ: Németh Norbert internet marketing menedzser (tel: 437-3607, fax: 437-3737, e-mail: nnemeth@vnubp.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik