Belföld

Kereskedelem és Iparfejlesztési ajánlatok

::: On-line üzleti ajánlatok ::: Export-Import ::: Kül- és Belföldi munkaajánlatok ::: EU pályázatok ::: PHARE támogatások :::

A Cégpiac Információs és Marketing Iroda legfőbb feladata és hivatása, a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a nagyobb vállalatok működésének segítése, hazai és nemzetközi kapcsolatainak támogatása. Cég- és termékinformációs rendszerünk átfogó képet ad a magyar gazdasági életben szereplő vállalatokról, vállalkozásokról, az általuk gyártott, forgalmazott termékekről, illetve nyújtott szolgáltatásokról. Termékeik széles körben ismertek lesznek nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi gazdasági szférában.

Kereskedelem- és Iparfejlesztési ajánlataink
ˇ Anyagbeszerzés
ˇ Belföldi partnerkeresés
ˇ Belföldi munkaajánlatok kiajánlása partnereinknek
ˇ Export- és importlehetőségek közvetítése magyar vállalatoknak
ˇ Külkereskedelmi partnerkeresés
ˇ Kis- és középvállalatok nemzetközi piacon való megjelenésének elősegítése
ˇ Pályázati kiírások

Anyagbeszerzés
Termékinformatikusaink sokéves tapasztalata által számunkra ismert az összes Magyarországon gyártott, illetve forgalmazott termék, szolgáltatás piaca, napra kész információkkal rendelkezünk, amelyek segítségével a legjobb áron tudunk gépet, berendezést, terméket, alapanyagot, szolgáltatást ajánlani, illetve beszerezni bármely iparágban.
Mi ebből az Ön előnye? Jelentős idő és költségmegtakarítás!
Partnercégeink többek közt MATÁV Rt. ROLEXCO, EURÓPA BIZTOSÍTÓ, AMSTEL, FERROPROFIL, UNITRADE.

Belföldi partnerkeresés
A piaci szereplők száma rohamosan növekszik és összetétele is folyamatosan, változik, naponta új cégek indulnak, illetve tűnnek el a felszínről. Mi folyamatosan figyeljük a változásokat, így tudunk napra kész információkat nyújtani az új cégekről, a beszerzési lehetőségekről, munkaajánlatokról, cégek szabad kapacitásáról és elfekvő készleteikről.

Export-import lehetőségek közvetítése
Irodánk több mint 40 ország üzleti ajánlatait gyűjti be, majd továbbítja folyamatosan partnereink felé. Üzleti rendszerünk segítséget nyújt a magyarországi cégeknek ahhoz, hogy megjelenjenek a nemzetközi piacon termékeikkel.

Exportlehetőségek: A beérkezett ajánlatokat a cég tevékenységéhez igazítva továbbítjuk partnereinknek. A magyar termékek jelentős része versenyképes a nemzetközi piacon is, ezért egyre nagyobb a kereslet ezek iránt. Kereskedelmi kapcsolatainkat kihasználva termékeivel Ön is megjelenhet segítségünkkel külföldön.
Importlehetőségek: Üzleti ajánlataink egy részében külföldi cégek keresnek magyarországi kereskedelmi partnert termékeik hazai forgalmazására.
Munkaajánlatok: Egyre több hazai vállalkozás szerzi be az ISO minősítést, melynek köszönhetően megnőtt a kereslet Magyarország gyártókapacitására. Ajánlataink tartalmaznak megbízásokat termékek gyártására, külföldi munkákra kivitelező vállalatoknak.

Pályázati kiírások
A Cégpiac illetve a BAU-DOK Alapítvány közösen kínálja a magyar vállalkozóknak az Európai Unió tagállamainak közbeszerzési tenderhíreit, magyar nyelven. Kínálja továbbá a PHARE pályázati felhívások tenderhíreit a Kárpát-medence magyar, román, szlovák, szlovén vállalkozóinak. A PHARE és EU közbeszerzési tenderek már megkért és megvásárolható tenderdossziéit azoknak a vállalkozóknak ajánljuk, akik az első lépésekre készülnek a pályázatkészítés rögös útján. Önök megtalálják nálunk az EU pályázati rendszerének előírásait, a 92/50/EEC, a 93/36/EEC, a 93/37/EEC és a 93/38/EEC irányelveket valamint a tagállamokbeli pályázati részvételt lehetővé tevő Európai Megállapodás szövegét (1994. évi. I.sz.törvény). Keressük azokat a vállalkozókat, vállalatokat, cégeket, akik felmérték az EU tagállamok közbeszerzési piacán való megmérettetés, a megszerezhető tapasztalat és a ráfordított költségek előnyeit/hátrányait. Akik már most megkezdik a teljes jogú tagság idejére jellemző össz-európai közbeszerzési rendszer kóstolgatását, ízlelgetését, akik felkészülnek arra a (2004 utáni) időszakra, amikor a magyarországi közbeszerzési piac megnyílik a tagállamok vállalkozói előtt. Keressük azokat a vállalkozókat is, akik a PHARE pályázati rendszer határokon átnyúló lehetőségeit kívánják kihasználni, akár úgy is, hogy a Kárpát-medence vállalkozóival összefogva megvalósítják a PHARE rendszer nemzetek feletti egyenjogúságának alapelveit.
Belföldi pályázati kiírásainkon keresztül olyan munkákban lehet érdekelt, melynek kivitelezésében fő vagy alvállalkozói szerepet tölthet be.

Internetes gazdasági oldal:
Az Internetet, mint multimédiás eszközt, óriási reklámhordozó szerepe miatt a magyarországi vállalkozások egyre gyakrabban alkalmazzák. Az uniós csatlakozás érdekében szükséges, hogy haladjunk a nyugat felé, és ha megérkeztünk, lépést kell tartanunk Európával, ahol az Internet már alap kommunikációs eszköz úgy a gazdaságban, mint a mindennapi életben. Ön is lehetőséget kap arra, hogy Internetes szakportálunkon (www.cegpiac.com) megjelenjen cége gyártott, illetve forgalmazott termékeivel, cégbemutatójával, elérhetőségével, továbbá mód van arra, hogy mindezt angol nyelven is közzétegye (www.hungariancompany.com). Az anyag terjedelme természetesen korlátlan és igény szerint bármikor frissítjük. Amennyiben már van Web-oldala, közvetlen linkelési lehetőséget biztosítunk internetes oldalunkról.

Internetes gazdasági portálunkon on-line megtalálható információk:

www.cegpiac.com
– termék- és cégadatbázis
– elfekvő készletek
– külföldi munkaajánlatok
– belföldi munkaajánlatok
– EU-pályázatok
– Tenderek, pályázatok
– On-line információs szolgálat
– Ajánlataink

www.hungariancompany.com
Angol nyelvű oldalunk magyarországi cégek referenciáit, ajánlatait tartalmazza, újabb utat nyitva a nemzetközi piac felé
– termék és cégadatbázis
– elfekvő készletek
– bérmunka
– szabad kapacitás
– magyarországi ajánlatok külföldre

Egyéb szolgáltatásaink
A kis-, közép-, és nagyvállalkozások korát éljük. Egyre sűrűbben merül fel annak igénye a különféle cégek vezetésében, hogy működőképes, egységes arculatra tegyenek szert. A “CÉGPIAC” ezt a szerepet vállalja fel, hogy a magyar cégek, vállalkozások egyedi megjelenését segítse megvalósítani; egy egységes, komplex vállalatvezetési stratégia, amely a vállalata személyiségéről gondoskodik. Működőképes arculati rendszer csak komoly, elmélyült csapatmunkával hozható létre, ahol a team tagjai közé tartoznak azok is, akik viselni fogják a leendő arculatot és azok is, akik létrehozzák. Reméljük, hogy az Ön cégének részese lehetünk, és szolgáltatásai, termékei a magyar és határainkon túli konkurenciapiacokon egy egységes arculatot ad majd.

A CÉGPIAC Információs és Marketing Iroda az alábbi plusz ajánlatokkal, komplex szolgáltatásokkal várja tisztelt partnereit, ügyfeleit: (a www.cegpiac.hu partnereinek igen kedvező (20-30%) árkedvezményt biztosítunk minden egyes szolgáltatásunkra!)
– Arculattervezés (emblématervezés)
– Kiadványszerkesztés, grafikai, nyomdai munkák (névjegykártyák, céges levélpapírok, boríték és egyéb irodai nyomtatványok, szórólapok, prospektusok, cégújságok, termékcímkék, csomagolóanyagok)
– WEB design (cégek teljes webarculat tervezése, weboldalak készítése, karbantartása, banner készítés, cgi-java alkalmazások)
– Fotók, videók, multimédiás kiadványok készítése
– Dekorációk (fóliakivágás, gravírozás, lézeres vágás, reklámtáblák, kül-, és beltéri információs rendszerek)
– Csomagolás (grafikai tervezése, csomagolóanyag elkészítése)
– Kiállítások, rendezvények megszervezése, lebonyolítása
– Üzleti utak, üzletember találkozók, tréningek szervezése
– DM-akciók teljes körű lebonyolítása
– Pályázati anyagok elkészítése (Az EU-s pályázatoké is)
– Szakfordítás, tolmácsolás

Kérjük tekintse meg referenciáinkat és ajánlatainkat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik