Belföld

Tovább erősíti magyarországi piaci pozícióit a 3Com

Lehner Tamás az új ügyvezető igazgató. 2001. június 1-től Lehner Tamás vezeti a 3Com Hungary Kft-t.

Az új ügyvezető igazgató eddig a vállalat műszaki és fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett. Elődje, Bartucz László a jövőben külföldön folytat tanulmányokat. Bartucz László vezetése alatt a 3Com Hungary Kft. megerősítette pozícióit a hálózati kommunikációs piacon.

Lehner Tamás 1972-ben született Győrben. A Széchenyi István Főiskola Informatikai Intézetének elvégzése óta informatikus mérnökként tevékenykedett. A Networx Számítógéphálózatok Kft. rendszermérnökeként résztvett többek között a DÉMÁSZ Rt. LAN/WAN és az Országos Állategészségügyi Rendszer LAN/WAN hálózatának kiépítésében, konfigurálásában, és felügyeletében. Lehner Tamás több mint hét éve áll kapcsolatban a 3Com-mal. A vállalat szakmai tanfolyamainak elvégzése után először rendszermérnökként dolgozott, később pedig a vállalat műszaki és fejlesztési igazgatójává nevezték ki.

Lehner Tamás terveiről elmondta, a 3Com a jövőben is arra törekszik, hogy megőrizze vezető pozícióit a LAN/Switching piacon. A vállalat üzleti kilátásaira kedvezően hat az a tény, hogy a kapcsolástechnikai piac nem a távközlésre épít, így az ott bekövetkezett negatív folyamatok – a piac más szereplőitől eltérően – nem veszélyeztetik a 3Com üzleti sikereit. A magyar leányvállalat célja az, hogy a jövőben még inkább felhasználóbarát, sokoldalú és teljes körű LAN megoldásokat nyújtson az ügyfeleknek, akiknek igényeit maximálisan figyelembe veszik a tervezéskor és az értékesítéskor. “Az anyacég egyre nagyobb figyelmet szentel a térségnek és azon belül Magyarországnak, ezért biztos vagyok benne, hogy sikeres esztendők előtt állunk” – tette hozzá végül Lehner Tamás.

A 3Com cégről

A 3Com könnyen használható termékeivel és megoldásaival az egyéni és vállalati felhasználók egyszerűbben érhetik el az információkat és szolgáltatásokat. A vállalat hozzáférési infrastruktúrákat és IP szolgáltatási platformokat is kínál szolgáltatók számára. További információk találhatók a http://www.3com.hu/ címen vagy a sajtóközpontban: www.3com.com/pressbox.
További információ:

Lehner Tamás
3Com Hungary
Tel: 430-2430
E-mail: tamas_lehner@3com.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik