Belföld

Danubius: tőkeleszállítás a Hungária Rt.-ben

24.hu
24.hu

2001. 05. 28. 10:23

(FN) A Danubius 194 550 darab saját részvény bevonásával csökkentette a többségi tulajdonában lévő Hungária Szálloda-Ingatlankezelő Rt. alaptőkéjét. A Magyar Tőkepiacban megjelent közlemény szerint a társaság május 25-én megtartott rendkívüli közgyűlésének határozata értelmében a Hungária tőkéje így most 1 175 974 tízezer forint névértékű, névre szóló részvényből áll. A szállodaláncnak 99,99 százalékos részesedése van a Hungária Rt.-ben. A Danubius-csoport tavalyelőtt alakította át szervezeti struktúráját, 1999. január óta foglalkozik az ingatlanok kezelésével, fejlesztésével és bérbeadásával a Hungária Szálloda-Ingatlankezelő Rt., korábban Hungária Szálloda Rt.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.