Belföld

Fény derül…a gyönyörű haj titkára

A Pantene Pro-V Magyarországon először sajtótájékoztatón mutatta be újjáalkotott termékcsaládját.

A küllemükben is megújult hajkozmetikumok ezentúl nem a hajtípusra helyezik a hangsúlyt, hanem a kívánt végeredményre. A Pantene szakemberei meggyőződésüket európai fogyasztói kutatásokra alapozzák, miszerint a hölgyek több, mint 50%-a nem helyesen állapítja meg hajtípusát, így nem a megfelelő sampont/balzsamot választja és természetesen az eredménnyel sem elégedett…

A Pantene Pro-V Magyarországon először sajtótájékoztatón mutatta be újjáalkotott termékcsaládját. A küllemükben is megújult hajkozmetikumok ezentúl nem a hajtípusra helyezik a hangsúlyt, hanem a kívánt végeredményre. A Pantene szakemberei meggyőződésüket európai fogyasztói kutatásokra alapozzák, miszerint a hölgyek több, mint 50%-a nem helyesen állapítja meg hajtípusát, így nem a megfelelő sampont/balzsamot választja és természetesen az eredménnyel sem elégedett…

Vajon a ruha vagy a hajviselet kiválasztása a fontosabb? Bármilyen meglepő, a nők több, mint 90%-a vallja, hogy a reggeli rutin legfontosabb része a fésülködés, hajformázás. Sokszor még fontosabb, mint az aznapi ruha kiválasztása. Ugyanakkor a hölgyek közel 70%-a hetente legalább egyszer elégedetlen haja állapotával. Legtöbbünknek az esetek felében nem sikerül igazán olyan végeredményt elérni, amilyenre vágyunk… Ha elégedetlenek vagyunk a hajunkkal, ez bizony rányomja bélyegét aznapi hangulatunkra is, ezt az érzést minden nő nagyon jól ismeri.

Mi rejlik az elégedetlenség mögött?

A hajápolási termékeket a mai napig hajtípusok szerint osztották fel. “Normál, száraz, zsíros hajra”, állt a sampon címkéjén, a problémát fogalmazva meg. Ránk volt tehát bízva, hogy megítéljük hajunk típusát. A Pantene Pro-V által végzett európai kutatási eredmények azonban azt igazolták, hogy csak kevesen “diagnosztizálták” hajtípusukat helyesen. A többség így olyan hajápolási terméket (sampont, balzsamot, hajformázót, hajlakkot) választott, amely nem teremti meg a megfelelő körülményeket a kívánt végeredmény eléréséhez.

Pantene Pro-V – Új megközelítés a hajápolásban

Ennek tükrében a Pantene-Pro-V szakemberei újrafogalmazták a hajápolási termékcsalád “filozófiáját”. Míg korábban a vásárlók vélt hajtípusuk szerint kerestek maguknak – nem egyszer tévesen – hajápolási termékeket, mostantól a kívánt végeredmény alapján választhatják ki a nekik megfelelő hajkozmetikumot. A megújult Pantene Pro-V használatával a hölgyek az általuk legfontosabbnak tartott jellemzőknek és leggyakoribb elvárásoknak megfelelő négy végeredmény egyikét érhetik el: dús hatást, selymesen csillogó hajat, élénk hajszínt vagy természetes, egyszerű tisztaságot. Az eddigi, problémákat megfogalmazó (zsíros, száraz, stb.) piaci felosztást ezennel felváltja tehát az, amely a megoldást, a végeredményt helyezi a középpontba.

A Pantene Pro-V Dús Hatás termékeket a rugalmas, könnyű, egészségesen dús és teltnek ható frizura érdekében fejlesztették ki.

A Pantene Pro-V Sima és Selymes termékek egészségesen fénylő, ragyogó, sima felületű hajszálakat biztosítanak.

A Pantene Pro-V Megújuló Szín termékek különleges ápolást és védelmet nyújtanak a festett, színezett hajnak, hogy az a kiválasztott divatos színben tovább pompázhasson.

A Pantene Pro-V Klasszikus Hajápolás termékek azoknak készültek, akik egyszerűen tiszta, természetes és egészséges fényű hajra vágynak.

A Pantene hajkozmetikum család nemcsak tartalmában, de küllemében is megújul. A gyöngyházfényű csomagolás egyszerű eleganciát sugároz, a jól látható színkódolás pedig segít abban, hogy minél könnyebben eligazodjon mindenki a termékváltozatok között.

A újjáalkotott Pantene Pro-V termékcsalád mostantól olyan hajápolási rendszert kínál, amely:

ˇ könnyen áttekinthető
ˇ elősegíti a megfelelő termékek kiválasztását
ˇ a hajtípustól függetlenül biztosítja mindenki számára a kívánt végeredményt

Itt az idő tehát, hogy másképp gondolkodjunk a hajunkról! Kerüljön előtérbe a probléma helyett a megoldás! Felejtsük el végre, hogy milyen a hajunk, mert a lényeg az, hogy milyet szeretnénk!

Pantene Pro-V – szeretnivalóan egészséges haj!

További információ:

BSS Kft. Rowland Divízió
Ivicz Andrea
Tel.: 345 9397

Procter&Gamble
Janky Gyöngyi
Tel.: 451 1209

Ajánlott videó

Olvasói sztorik