Belföld

A HEALEY & BAKER közép-európai kiskereskedelmi értékesítési csoportja

A Healey & Baker nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég megalapította közép-európai kiskereskedelmi értékesítési csapatát, mely a régióban már meglévő kiskereskedelmi tervek és beruházások irányításáért és új ügyfelek megnyeréséért felelős.

Jelenleg a Healey & Baker Közép-Európában 430,000 m2 terület értékesítésének irányításában, kivitelezési tanácsadásában és az előkészítésében vesz részt, mely egész Európára levetítve több mint egy millió négyzetmétert jelent. A H&B 100%-os tulajdonában van a budapesti, prágai és varsói iroda, valamint társirodákat működtet Bécsben, Moszkvában, Pozsonyban és Romániában.

A közép-európai csapat kulcsemberei:
·Phil Evans, kiskereskedelmi értékesítési vezető (Retail Management Partner), a Healey & Baker londoni központjában.
-Paul Anderson, aki a kuvaiti irodából kerül át a Healey & Baker budapesti irodájába, és a folyamatban lévő eszköz és pénzügyi vezetésért felelős.
-Michael Atwell, aki korábban Budapesten dolgozott, jelenleg Varsóba kerül, hogy az új építések, a kivitelezési tanácsadás és az előkészítő értékesítési felépítésével foglalkozik.

A csoport három vezető tagja a kiskereskedelmi értékesítési és a lízing csapat partnereként fog dolgozni a Healey & Baker irodáiban Közép-Európában, Varsóban, Budapesten és Prágában, valamint a H&B más szakterületein is közreműködik.

Phil Evans, a csoport egyik vezetője így nyilatkozott: Közép-Európa a kiskereskedelemben hatalmas növekedést mutatott az elmúlt néhány évben, emellett jelenleg közel 700,000 négyzetméternyi terület értékesítése van folyamatban – amely majdnem kétszerese annak a területnek, melyet jelenleg irányítunk a térségben.”

Phil folytatja: A Healey & Baker kivételes szolgáltatásokat ajánl, nem csak irodái földrajzi jelenlétével, hanem azáltal is, hogy részt vesz a kiskereskedelmi fejlesztési tervek folyamatában egészen megvalósításig.”

A Healey & Baker világszervezet 11,000 alkalmazottal 168 irodában, a Cushman and Wakefield európai, közép-keleti és afrikai területein működik. A társaság 1820-ban alakult, és azóta teljes körű kereskedelmi ingatlan tanácsadást folytat a vállalati, az állami és a magán szektoron belül a kiemelt ügyfelek számára.

További felvilágosításért az alábbi címekhez fordulhat:

Charles Taylor
Healey & Baker
Tel: 268-1288

Ajánlott videó

Olvasói sztorik