Belföld

Ticketes részvényesek

Mintegy tízezer Accor részvényt vásároltak az Accor csoport magyarországi dolgozói az elmúlt napokban. A szállodaláncot, autókölcsönzőt üzemeltető, valamint étkezési és egyéb utalványokat forgalmazó francia világcég valamennyi alkalmazottjának lehetővé tette, hogy a vállalatbirodalom tulajdonosává váljon és éves fizetése 25 százalékának mértékéig részvényeket vásároljon.

Azok, akik hűségesek maradnak a céghez, a darabonként 36 Euróba, mintegy 9500 forintba kerülő értékpapíron kívül opciót kaptak arra, hogy ugyanezen az áron öt év múlva, a most vásárolt részvények kétszeresének is tulajdonosai lehessenek. A manapság szokatlan hűségjutalom külön érdekessége, hogy a cégcsoporthoz tartozó Ticket Restaurant Kft. valamennyi munkavállalója egy részvényhez ingyen juthatott hozzá. A magyarországi Accor dolgozók hetvenegy százaléka élt a részvényvásárlási lehetőséggel.
A Ticket Restaurant Kft. a Ticket Restaurant étkezési utalványokkal 1993 óta van jelen Magyarországon, forgalmuk az elmúlt évben meghaladta a 7 milliárd forintot. Utalványaikat országszerte több mint 380 ezren használják, 7200 céggel állnak rendszeres, jellemzően havi kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik