Belföld

Buszon is internetezhet – Szélessávon a chellóval

- Budapest, 2001. április 26. - Nem mindennapi lehetőséget kínál a szélessávú Internet kipróbálására és a hagyományossal való összehasonlítására a chello Broadband Magyarország. A cég - amely a világ egyik vezető szélessávú Internet szolgáltatójának hazai vállalata, - május 7. - 22. között road show-t szervez. A háromhetes rendezvény sorozat legfőbb attrakciója a chello busz, amely nemcsak azokat az országokat járta be Európában, ahol a chello jelen van, hanem szinte mindenütt megfordult a kontinensen. Idehaza az érdeklődők Budapest öt kerületében és Miskolcon találkozhatnak a speciálisan felszerelt és kialakított busszal. A bemutatók helyszínén bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a hagyományosnál jóval gyorsabb szélessávú Internet.

A chello road show állomásain mindenütt ott lesz az egész Európát bejárt, patinás, amerikai iskolabusz, amelynek utasterében elhelyezett termináloknál bárki elsőkézből győződhet meg a szupergyors, szélessávú Internet előnyeiről. Persze ez nem minden, hiszen a helyszíneken izgalmas programok, vetélkedők, koncertek, ajándékok és nem utolsó sorban a chello szakemberei várják a közönséget.

Hivatal Péter, a chello Broadband Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: “Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatási területeinken az érdeklődők saját maguk próbálhassák ki azt, amit a chello már több mint 340.000 előfizetőjének nyújt 10 országban. Célunk továbbra is az, hogy az év végére itthon piacvezetők legyünk a szélessávú szolgáltatók között.”

A chello Broadband tavaly novemberében kezdte meg működését Magyarországon, szolgáltatásait jelenleg a főváros 6 kerületében (I., II., IV., XI., XIII., XIV) és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.

A chello broadband új generációs internet-hozzáférést tesz lehetővé könnyen kezelhető, gondosan válogatott szélessávú tartalommal készülő, magyar nyelvű zárt portálján keresztül. A magyar chello portál változatos tartalmat kínál, melynek biztosítéka a cég együttműködése számos tartalomszolgáltatóval, köztük olyan neves cégekkel, mint az Amtel, a Port, a Netforum, a MediaStorm, a SPORT 1, a Supergamez, a WembleyTV, a Global Fashion Village, a Yack.com vagy az AtomFilms.

A chello broadband 24 órás, nagysebességű internetezést kínál 10 900 Ft-os fix havi díjért. Mivel a világhálóhoz kábelen át férnek hozzá az előfizetők, a telefonhasználatért nem kell fizetni. A szolgáltatás megrendelői egy e-mail címet és öt aliast, valamint 10 MB webtárhelyet kapnak saját honlapjuk elhelyezésére. A szélessávú kapcsolat a hagyományos modemes elérésnél sokkal gyorsabb adatátvitelt biztosít, maximum 512/128 kbit/s-os sávszélességet.

A ” Szélessávon a chello Busszal” menetrendje:

Május 7-8 Budapest, II. kerület. Moszkva tér -UPC Ügyfélkapcsolati Iroda
Május 9-10 Budapest, XI. kerület Skála Budapest Áruház-parkoló
Május 11-13 Budapest, XIII. kerület Duna Plaza – főbejárat
Május 14-15 Budapest, IV. kerület Árpád üzletház-parkoló
Május 16-17 Budapest, XIV. kerület Cserepes ház füves területe

Május 18-20 Miskolc Miskolc Plaza- parkoló
Május 21-22 Miskolc Miskolc, Egyetemváros

A chello Broadband Hungary 2000. november 6-án kezdte meg működését Magyarországon. A chello broadband a United Pan-Europe Communications (UPC) leányvállalata új generációs, 24 órás Internet-elérést és szélessávú tartalmat kínál egyéni és üzleti előfizetőinek a világ 10 országában, 3 kontinensen.

További információ: Lakatos Zsolt, marketing igazgató, chello Broadband Magyarország, telefon: 456 9827; e-mail: zslakatos@chello.com

Amennyiben képanyagra van szüksége rendelkézésére állunk: Noguchi & Peters (312-7289)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik