Belföld

A CV Online és a JobUnity együttműködési megállapodása

A CV Online (www.cveurope.com), a közép-kelet-európai térség első számú professzionális online karrierpiaci szolgáltatója, együttműködési megállapodásra lépett a világ legnagyobb Internetes állásfórum szövetségének számító JobUnity (www.jobunity.com) csoporttal.

A JobUnity szövetség ügyfeleinek állásajánlatai e globális rendszeren keresztül több mint 2,5 millió regisztrált álláskeresőhöz juthatnak el, páratlan lehetőséget kínálva a munkaerő-felvétel területén.

Az újonnan létrejött kapcsolat révén tovább bővül a CV Online által a közép-kelet-európai régió álláskeresői felé biztosított lehetőségek köre, hiszen ezek a munkavállalók naponta több mint 100.000 állásajánlat között válogathatnak világszerte.

A CV Online és a JobUnity szövetség ideális partnereknek tekinthetők az online karrierpiaci szolgáltatások gyorsan bővülő piacán, akik ügyfeleiknek – munkaadóknak és álláskeresőknek egyaránt – globális megoldásokat kínálnak a munkaerő-keresés és -kiválasztás területén.

Jüri Kaljundi, a CV Online társalapítója és üzletfejlesztési elnökhelyettese a megállapodás kapcsán a következőket mondta: “Az elkövetkezendő években a karrierfejlesztés és a munkaerő-toborzás nemzetközi jellege erősödni fog, a CV Online / JobUnity együttműködés pedig lehetővé teszi a közép-kelet-európai régió vállalatai és pályázói számára, hogy a számukra legmegfelelőbb partnerekkel találkozzanak, méghozzá nem csupán helyi, hanem nemzetközi szinten is.”

A CV Online, mely Magyarország (www.cvonline.hu) mellett még hat országban (Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Oroszország) rendelkezik irodákkal, mintegy 150.000 önéletrajzot tárol adatbankjában, és jelenleg több mint 12.000 cégnek nyújt Internetes karrierpiaci szolgáltatásokat régiószerte, amivel Közép-Kelet-Európa vezető online álláspiaci szolgáltatójának számít.

A JobUnity, mely tíz, a világ legnagyobb online karrierpiaci szolgáltatói közé sorolt cég szövetsége, a legnagyobb ilyen együttműködő tömörülés az Egyesült Államokon kívül. A szövetség tagjai mindannyian vezető szerepet játszanak saját szakterületükön, illetve régiójukon belül. Több tagjelölttel folynak jelenleg is tárgyalások – ezzel kapcsolatos bejelentések az év során később várhatók. A JobUnity szövetség hivatalos weboldalát www.jobunity.com címen 2001 januárjában indították el.

Kiegészítő információk

Globális lehetőségek álláskeresők számára

Mindazon regisztrált felhasználók részére, akik külföldön, netán más kontinensen remélik megtalálni leendő állásukat, a CV Online és a JobUnity lehet az elsőszámú forrás, ahol a világ bármely részén aktuális – és más országbeli jelentkezők számára is elérhető – nyitott pozíciókról értesülhetnek. Ez a tény minden bizonnyal kiemelkedően érdekessé teszi a JobUnity rendszerében található pozíciókat mindazon közép-kelet-európai technológiai szakemberek részére, akik nyugati országokban kívánnak álláshoz jutni a CV Online rendszerén keresztül.

Globális HR megoldás multinacionális vállalatok számára:

Az együttműködési megállapodás a legjelentősebb potenciális előnyt – az álláskeresők mellett – azon multinacionális vállalatcsoportok számára kínálja, melyeknek eddig igen csekély számú forrás állt rendelkezésére globális munkaerő-felvételi igényeik kielégítésére. A szövetség ezeknek a cégeknek egy reális és elérhető alternatívát kínál az egyetlen másik világméretű szolgáltató, a Monster.com mellett. A JobUnity azonban nem csupán több országban van jelen, de mivel tagjai mindannyian piacvezetők saját földrajzi területükön, a lehető legmagasabb színvonalú helyi know-how-t és kapcsolatrendszert képesek biztosítani. A szövetség célja, hogy a partnerek mindegyike, régiótól függetlenül, ugyanazt a szolgáltatás minőséget tudja nyújtani, miáltal a JobUnity a leginkább preferált toborzási és HR megoldás-szállítóvá válik a világ minden táján.

A szövetségbe tömörült partnercégek bemutatása.

Jobline International AB (Stockholm, Svédország)
www.jobline.se
A Jobline International – mely nem azonos a hasonló nevű magyarországi céggel – Európa egyik vezető Internetes karrierpiaci szolgáltatója. A Jobline jelenleg 12 európai országban (Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia, Ausztria és Svájc) van jelen összesen 25 irodával, adatbankjában pedig közel 1.000.000 regisztrált pályázóval rendelkezik.

Campus Career Center (Massachusetts, USA)
www.campuscareercenter.com
A Campus Career Center (CCC) a világ elsőszámú egyetemi/főiskolai hallgatókra fókuszáló karrierpiaci szolgáltatója. A vállalat, mely nem kevesebb mint 2.000 karriercentrummal büszkélkedhet a világ számos elit iskolájában, útjára indított egy ambiciózus alulról-felfelé építkező diákképviseleti programot is, hallgatói közösségének létszáma pedig évente több mint 150.000 pályázóval bővül.

AsiaWired Inc. (Santa Clara, USA)
www.asiawired.com
Az AsiaWired az ázsiai és csendes-óceáni térséggel kapcsolatos információcsere legfőbb fóruma befektetők, vállalkozók és szakemberek számára egyaránt, amely egyúttal az első kétnyelvű, nemzetközi, kockázati tőkével működő induló vállalkozásokra (venture capital startup) szakosodott információs hálózatot is működteti.

FlipDog.com (Provo, Utah, USA)
www.flipdog.com
A FlipDog az Interneten elérhető legnagyobb kereskedelmi karrieroldal, melyen a több mint 50.000 cég mintegy 550.000 állásajánlata található a világ minden tájáról.

JOBNET Worldwide Pty. Ltd. (Sydney, Ausztrália
www.jobnet.com.au
A JOBNET Ausztrália vezető IT karrierpiaci szolgáltatója, ahol mintegy 450 személyzeti tanácsadó cég több mint 24.000 ajánlata olvasható. A JOBNET weboldala jelenleg mintegy 1.8 millió oldalletöltést regisztrál havonta.

JobStreet.com (Szingapúr)
www.jobstreet.com
A JobStreet.com Délkelet-Ázsia elsőszámú online karrierpiaci szolgáltatója. Több országban is kiépített szolgáltatása összesen mintegy 500.000 tagot számlál, akiknek a rendszer havonta több mint 1.000.000 állásértesítést küld.

Zhaopin.com Ltd. (Kína)
www.zhaopin.com
A Zhaopin.com Kína vezető Internetes állásfóruma, mely 1997 óta működik sikeresen.

China HR (Sanghaj, Kína)
www.chinahr.com
A ChinaHR.com a világ legnépesebb országának egyik legnagyobb online munkaerő-felvételi és HR szolgáltatója. Üzleti filozófiájának lényege, hogy interaktív toborzási hálózatán keresztül igyekszik elősegíteni a cégek illetve személyzeti tanácsadók valamint a munkavállalók közötti hatékony kommunikációt.

DaiJob.com, Inc. (Tokió, Japán)
www.daijob.com
A DaiJob.com Japán elsőszámú online karrierpiaci szolgáltatója, mely kifejezetten nagy hangsúlyt helyez a külföldi tulajdonú cégek munkaerő-felvételi igényeire.

További információért kérjük keresse az alábbi kontakt személyeket:

Jüri Kaljundi
VP Business Development, CV Online
E-mail: jk@cveurope.com
Tel.: +372 6566514
GSM: +372 5015252
http://www.cveurope.com

Antal László
Partner, CV Online Hungary
E-mail: laszlo.antal@cvonline.hu
Tel.: +361 4784040
http://www.cvonline.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik