Belföld

A HP a CeBIT 2001 kiállításon

BÖBLINGEN (Németország) - A Hewlett-Packard Company (NYSE: HWP) közzétette, hogy milyen főbb témákkal kíván megjelenni a március 22. és 28. között megrendezendő CeBIT 2001 kiállításon. Az "Invent - Transform Life" (Újíts és változtasd meg a világot!) szlogen jegyében a HP az informatika jövőjét kívánja bemutatni legújabb hardverein, szoftverein és szolgáltatási megoldásain keresztül.

A HP öt standból álló kiállítási területe arról ad képet, milyen jelentős hatást gyakorol majd az emberek munkájára és magánéletére az a technológiai szemlélet, amelynek alapját az átfogó hálózati infrastruktúra, az elektronikus szolgáltatások, valamint az internet-kompatibilis eszközök képezik. A HP kiállítási terveivel kapcsolatban naprakész tájékoztatás olvasható a www.hpcebit.de. címen.

A HP az alábbi megoldások – köztük a forradalmi CoolTown-környezet (1. és 7. csarnok) – bemutatását tervezi a CeBIT 2001 kiállításon:

Üzleti és munkahelyi környezet (1. csarnok, 7i2. stand) – folyamatosan rendelkezésre álló internetes infrastruktúra, HP Superdome – a HP új nagy teljesítményű szervere, elektronikus szolgáltatások és adattárolási megoldások, valamint az Intellel közösen kifejlesztett Deep Forest PC.

Mindennapi élet (7. csarnok, C30. stand) – magáncélú berendezések és digitális szórakoztató-elektronikai eszközök (pl. zseb PC-k, digitális fényképezőgépek, CD-írók, Bluetooth-kompatibilis csatlakozási megoldások), szkennerek, fénymásológépek, faxok, valamint vállalati képkezelési és nyomtatási megoldások

A kreativitás világa (22. csarnok, C35. stand) – a nagyméretű dokumentumok nyomtatását támogató, új generációs printerek által kínált szerteágazó (bel- illetve kültéri) reklám- és marketinglehetőségek.

Banki és biztosítási tevékenység (18. csarnok, A24. stand) – a bank- és biztosítási szektor legmagasabb szintű biztonsági és rendelkezésre állási igényeit kielégítő megoldások (pl. az ügyfélkapcsolat-kezelés, a mobil kereskedelem és a mobil banktevékenység területén)

Műszaki megoldások (21. csarnok, C48. stand) – nagy teljesítményű műszaki számítástechnikai platformok (pl. a CAD/PDM, a vizualizáció, az MCAE és a virtuális valóság technológiái terén kialakított stratégiai szövetségek eredményei)

Néhány szó a HP-ről
A számítástechnikai és képkezelési megoldások és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítójaként ismert Hewlett-Packard Company egyszerű eszközei, hasznos elektronikus szolgáltatásai és folyamatosan rendelkezésre álló internetes infrastruktúrája révén magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt elérhetővé kívánja tenni a technológiai vívmányokat és azok előnyeit.

A világszerte 88 500 dolgozót foglalkoztató HP éves összbevétele a 2000-es pénzügyi évben elérte a 48,8 milliárd dollárt. A HP-ről és termékeiről az alábbi internet-címen szerezhető bővebb információ: http://www.hp.com/.

# # #

Ajánlott videó

Olvasói sztorik