Belföld

A HP új tintasugaras nyomtatói utolérhetetlen fényképminőséget, kimagasló teljesítményt és maximális

A HP villámgyors nyomtatói számos intelligens jellemzővel gondoskodnak a nyomtatás zökkenőmentességéről.

A HP villámgyors nyomtatói számos intelligens jellemzővel gondoskodnak a nyomtatás zökkenőmentességéről.

BÖBLINGEN, Németország – A Hewlett-Packard Company professzionális tintasugaras nyomtatói jelentősen megnövelik a nyomtatási folyamat produktivitását, mind otthoni, mind pedig irodai használatra kiválóan alkalmasak, és PC- illetve Mac-környezethez egyaránt illeszthetők. Az új termékek: HP Deskjet 959c, HP Deskjet 980cxi professzionális és HP Deskjet 990c m-sorozatú nyomtató. A legutóbbi modell nyomtatási sebessége eléri a percenkénti 17 oldalt.

A HP Deskjet 959c olyan professzionális otthoni és irodai felhasználók számára készült, akik gyakran szeretnének kiváló minőségű fényképeket nyomtatni. Az eszköz 10×15 centiméteres beépített fotópapír-tálcájának köszönhetően a fényképnyomtatáshoz nem is kell papírt cserélni. A nagy teljesítményű nyomtatás-feldolgozó rendszer és az intelligens jellemzők révén a HP Deskjet 959c utolérhetetlen fényképminőségű nyomatokat produkál, és így kitűnően képes együttműködni a gyakori fényképnyomtatást igénylő alkalmazásokkal.

A HP Deskjet 980cxi professzionális és a 990c m-sorozatú nyomtató beépített, automatikus kétoldalas nyomtatási funkciója papír- és költségmegtakarítást tesz lehetővé, s emellett környezetkímélőbbé teszi a nyomtatási folyamatot. A maximális produktivitásról a HPA-technológia (High Performance ArchitectureTM) gondoskodik. A korábbi tintasugaras nyomtatók esetében a képfeldolgozást és az adatformattálást a host-számítógép végezte. A HPA mindkét műveletet a nyomtató hardverén hajtja végre, egy 96 MHz-es dedikált RISC processzor segítségével.

Mindkét nyomtató a HP új, egyedi optikai papírérzékelő technológiáját alkalmazza. Az eszköz érzékeli a tálcára helyezett papír típusát, és annak megfelelően módosítja a nyomtatási beállításokat. Ettől függetlenül, a felhasználó manuálisan is kiválaszthatja a papír típusát és a nyomtatási beállításokat.

A 990c m-sorozatú nyomtató kimondottan felső kategóriás Mac-környezetben dolgozó irodai vagy otthoni felhasználók részére készült. Az elegáns, ezüst színű eszköz mobil berendezésekről vezeték nélkül is tud nyomtatni, és minden esetben rendkívüli nyomtatási minőséget és sebességet garantál.

Mindhárom nyomtató 2001. márciusában kerül az üzletekbe.

Utolérhetetlen fényképminőség.

Mindhárom nyomtató a HP természetes képhatást nyújtó, fejlett Photoret III precíziós technológiájával dolgozik, és olyan speciális fényképüzemmódot alkalmaz, amellyel 2400 x 1200 dpi felbontás érhető el hp fotópapíron. A fényképészet rajongóinak a fakulásálló jellemzőkkel rendelkező, forradalmian új HP Colorfast papírt ajánljuk.

További intelligens jellemzők

HP Deskjet 959c nyomtató:
ˇ nagy teljesítmény – 11 fekete-fehér és 8,5 színes oldal nyomtatása percenként
ˇ beépített 10 x 15 centiméteres fotópapírtálca
ˇ opcionális kétoldalas nyomtatás
ˇ az alacsony festékszint kijelzése, gomb a nyomtatási feladatok törlésére és automatikus patronillesztés
ˇ helytakarékos kialakítás – polcra vagy az íróasztal alá helyezhető

HP Deskjet 980cxi professzionális nyomtató:
ˇ 15 fekete-fehér és 12 színes oldal nyomtatása percenként
ˇ automatikus kétoldalas nyomtatás
ˇ az automatikus optikai papírtípus-érzékelő felismeri a papír típusát és kiválasztja a leggyakoribb papírokhoz és fóliákhoz megfelelő nyomtatási üzemmódot
ˇ a HPA (High Performance Architecture) funkció 96 MHz-es digitális ASIC RISC processzor segítségével végzi az adatformattálást és a képfeldolgozást
ˇ az alacsony festékszint kijelzése, gomb a nyomtatási feladatok törlésére és automatikus patronillesztés
ˇ nagy nyomtatási kapacitást biztosító, 150 darabos papírtálca és havi 500 oldalas működési ciklus
ˇ a hálózati összekapcsolhatóság révén a felhasználó bármilyen HP jetdirect nyomtatószerverrel hálózatra csatlakozhat

HP Deskjet 990c m-sorozatú nyomtató (a DJ980cxi tulajdonságait kiegészítő egyéb jellemzők):
ˇ villámgyors nyomtatás – 17 fekete-fehér és 13 színes oldal percenként
ˇ infravörös nyomtatás: vezeték nélküli nyomtatás PDA-ról, noteszgépről és egyéb mobil eszközökről
ˇ elegáns, ezüst színű design

Az új nyomtatók mindegyike a HP 78-as sorozatszámú háromszínű és 45-ös sorozatszámú fekete tintasugaras nyomtatópatronjaival és különféle HP-papírokkal működik. Két papírtípust külön is a profi felhasználók figyelmébe ajánlunk: a prezentációkhoz, projektanyagokhoz és fontosabb ügyféllevelekhez ideális HP Premium Inkjet Coated papírt és a fakulásálló jellemzőkkel ellátott, forradalmian új HP Colorfast papírt. A HP Colorfast minden szempontból kielégíti az időtálló digitális nyomatokat igénylő hobbifényképészek igényeit.

Néhány szó a HP-ről
A számítástechnikai és képkezelési megoldások és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítójaként ismert Hewlett-Packard Company egyszerű eszközei, hasznos elektronikus szolgáltatásai és folyamatosan rendelkezésre álló internetes infrastruktúrája révén magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt elérhetővé kívánja tenni a technológiai vívmányokat és azok előnyeit.

A HP éves összbevétele a 2000-es pénzügyi évben elérte a 48,8 milliárd dollárt. A HP-ről és termékeiről az alábbi internet-címen szerezhető bővebb információ: http://www.hp.com.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik