Belföld

A HP megnyitja tőkepiaci szereplőket támogató európai megoldásközpontját

A központ csökkenti a pénzügyi megoldások bevezetésének költségeit és átfutási idejét.

A központ csökkenti a pénzügyi megoldások bevezetésének költségeit és átfutási idejét.

LONDON, 2001. február – A Hewlett-Packard Company (NYSE: HWP) megnyitotta tőkepiaci szereplőket támogató európai megoldásközpontját (HP European Solution Center).

A londoni székhelyű HP-létesítmény a telepítés előtti méretezéstől a konfiguráláson, integráláson és a koncepció tesztelésén keresztül a támogatásig, teljes körű szolgáltatást kínál, jelentősen lerövidítve ezzel az új megoldások bevezetésének idejét és csökkentve az ügyfél által viselendő költségeket. Mostantól a HP kritikus fontosságú pénzügyi szolgáltatásainak megrendelői is igénybe vehetik a HP European Solution Center szolgáltatásait az elektronikus kereskedelem, a banki pénzgazdálkodás, az értékpapír-feldolgozás és az elektronikus bankszolgáltatások területén.

A tőkepiaci szegmensben elsőként a HP ötvözi műszaki fejlesztéseit üzemeltetési és támogató szolgáltatásokkal. A versenytársak más üzletágak számítástechnikai megoldásainak kialakításakor már korábban is végeztek fokozatos előtesztelést és integrálást, illetve nyújtottak utólagos támogatási szolgáltatásokat, ám a bevezetés sikeréért ezekben az esetekben is az ügyfél vállalta a felelősséget – neki kellett állnia a tanácsadási díjakat, megelőznie a csúszásokat, és kezelnie az ilyenkor megszokott, bonyolult, többszállítós támogatási konstrukciót. A HP European Solution Center a HP és partnerei szakértelmét és erőforrásait egyesítve leegyszerűsíti a testre szabott megoldások bevezetését és kezelését, lerövidíti a projekt átfutási idejét, csökkenti az informatikai összköltséget, és ezáltal zökkenőmentes működést és hozzáadott értéket képviselő előnyöket biztosít ügyfelei számára.
Az egyre élesedő piaci versenyben rendkívül fontos, hogy a HP a lehető legteljesebben aknázza ki a piacvezető technológiai színvonalából adódó előnyöket, és gyors, megbízható, s egyben biztonságos megoldásokat nyújtson ügyfeleinek” – nyilatkozta Elizabeth Sipiere, a HP e-Financial Services üzletágának nemzetközi tőkepiacokért felelős igazgatója. A testre szabott megoldások tesztelése és a folyamatos támogatási kapacitás kiépítése révén a HP European Solution Center aktívan hozzájárul a HP technológiák megrendelőinek eredményes versenypiaci működéséhez.”

A tőkepiaci megoldások bevezetésekor az ügyfelek gyakran csak jelentős idő- és energiaráfordítással tudják elvégezni a teljesítménybeli és rendelkezésre állási elvárások kielégítéséhez szükséges konfigurálást, integrálást és optimalizálást” – fejtette ki Clive Parry, a HP European Solution Center tanácsadási programmenedzsere. A HP Solution Center kimondottan a bevezetési időt és költségeket csökkentő előintegrált megoldások kidolgozására és alkalmazására jött létre.”

A folyamatos tesztelést ügyfélspecifikus kialakítással és integrálással ötvöző HP European Solution Center proaktív támogatástervezés révén gondoskodik a tőkepiaci megoldások nagyfokú rendelkezésre állásáról és kimagasló teljesítményéről. A lehető legjobb minőségű, testre szabott technológiák kidolgozása érdekében a HP European Solution Center mind a technológiai rendszer kiépítése, mind pedig a folyamatos támogatás terén felkészült tanácsadók, tőkepiaci szoftverfejlesztők és megoldástervező mérnökök ütőképes csapatával áll ügyfelei rendelkezésére.

Néhány szó a HP-ről
A számítástechnikai és képkezelési megoldások és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítójaként ismert Hewlett-Packard Company egyszerű eszközei, hasznos elektronikus szolgáltatásai és folyamatosan rendelkezésre álló internetes infrastruktúrája révén magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt elérhetővé kívánja tenni a technológiai vívmányokat és azok előnyeit.

A világszerte 88 500 dolgozót foglalkoztató HP éves összbevétele a 2000-es pénzügyi évben elérte a 48,8 milliárd dollárt. A HP-ről és termékeiről az alábbi internet-címen szerezhető bővebb információ: http://www.hp.com.

# # #

Jelen sajtóközlemény – kockázatokat és bizonytalanságokat hordozó, illetve feltételezésekre épülő – jövőre utaló állításokat tartalmaz. A tényadatokon kívül minden egyéb állítás jövőre utaló állításnak minősül. Kockázatnak, feltételezésnek illetve bizonytalansági tényezőnek számít például az, hogy bizonyos termékek és szolgáltatások felvevőpiaca nem a várakozások szerint bővül, illetve, hogy e termékek és szolgáltatások fejlesztése nem a tervezettnek megfelelően alakul. A többi kockázat ismertetése a HP-nek az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete felé rendszeresen benyújtott jelentéseiben található. E jelentések köre a kizárólagosság szándéka nélkül kiterjed a 2000. október 31-én zárt pénzügyi évről készített, 10-K” típusú formanyomtatványon beadott beszámolóra, és az ezt követően benyújtott jelentésekre is. Amennyiben az itt ismertetett kockázatok vagy bizonytalansági tényezők valóra válnak, illetve a fenti feltételezések helytelennek bizonyulnak, a HP eredményei jelentős mértékben eltérhetnek a jövőre utaló állításokban megfogalmazott elvárásoktól. A HP-nek nem áll szándékában aktualizálni a fenti, jövőre utaló állításokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik