Belföld

Filmajánló: Ősz New Yorkban

A kitartó mozilátogatók közül időnként többen elgondolkoznak azon, hogy hová tűnnek időről-időre a vászonról egyes híres hollywoodi sztárok. Ez juthat most eszünkbe Winona Ryder és Richard Gere kapcsán is, akik most együtt hódítják vissza a rajongókat.

Filmajánló: Ősz New Yorkban 1Realista szemmel nézve nem is maga a film témaválasztása vonzhatja a nézőtérre az embereket. Ennél erősebben hathat ránk az a nagyszerű érzék, amely segítségével sikerült ezt az ezredik szerelmi történetet akkor műsorra tűzni, amikorra már a legelszántabb thriller- és akciófanatikusok is beadják a derekukat, és megnéznek egy romantikus történetet.

A történet tökéletesen hinti Richard Gere-re a sikeres, sármos, gondtalan étteremtulajdonos figuráját, aki saját vonzerejével tökéletesen tisztában van, és kedvére válogat a vonzóbbnál vonzóbb nők közül. Will Keane tökéletesen szerkesztett világa mindeddig veszélytelen életet ígért saját maga számára, hiszen sekélyes érzelmi élete nem fenyegetett komolyabb bonyodalmakkal. A nők végzete végül nem egy női praktikákkal bőségesen felfegyverzett hölgyemény miatt fordít addigi életén, hanem éppen ellenkezőleg. Belép a történetbe Charlotte (Winona Ryder), a húszéves tapasztalatlan és naiv lány, aki teljesen magával ragadja Willt. A vadászat nem jelent különösebb kihívást, azonban hosszabb távon elviselni már nagyobb problémát jelent. Egy időre felülkerekednek Willben korábbi férfiúi ösztönei, és megcsalja Charlotte-ot, ami miatt aztán alaposan össze is vesznek. A történet középpontját az a rész jelenti, amikor Will beismeri maga előtt, hogy végül ő szerelmét is elrabolta egy lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik