Belföld

Interjú Sandra Bullockkal

A mozikban már játsszák Sandra Bullock új filmjét, a 28 napot. A Mr. Showbiz magazin szerepéről faggatta a népszerű színésznőt.

Interjú Sandra Bullockkal 1– Alakított már korábban is olyan szereplőt, mint Gwen Cummings?

– Nem. A rendező, Betty Thomas szerint fennáll annak a veszélye, hogy a nézők a film után ezzel a lánnyal fognak azonosítani. Számomra nagyon sok újdonság volt ebben a szerepben: az alkoholelvonó klinikákat például egyáltalán nem ismertem, csak hírből, azonban a szerep miatt a forgatás előtt ellátogattam egy ilyen rehabilitációs csoportba és rá kellett jönnöm, hogy az ott élők akár lehetnének a szomszédaim is.

– Mit szóltak a bentlakók, amikor Sandra Bullock megjelent?

– Szinte kiközösítettek: nem akartak maguk között látni. Volt valaki, aki el is hagyta a csoportot. Félelem fogott el. A csoportvezető leültetett, és így mutatott be: “Ez itt Sandra. Biztosan láttátok őt a Féktelenül című filmben. Mindannyian jól tudjuk, miért keresett fel bennünket. Igaz, vannak köztünk olyanok, akik nem örülnek, hogy itt van.” Nem mondanám, hogy túl nagy lett az önbizalmam.

Interjú Sandra Bullockkal 2– Hány napot töltött el a klinikán?

– Négy napot, de az éjszakákat egy hotelben töltöttem, onnan egy saroknyira. Nem volt elég szoba.

– Volt olyan, aki páciensnek hitte?

– Nem. Mindenki megértette, miért vagyok ott. A csoportvezető rám hagyta, mit mondok el magamról, a problémáimról. Így utólag visszagondolva jól döntöttem, a film óta megváltozott az életem.

– Vannak ilyen jellegű gondjai?

– Több is. Bizonyos esetekben nagyon bizonytalan vagyok. Ez viszont egy olyan szituáció volt, ahol csak az számított, hogy őszinte legyek, és hogy beszélgessek. A csoport előtt elmondtam a magam történetét. Az egyik “csoporttársam” azt mondta: “Eddig azt hittem, maga egy kiegyensúlyozott, boldog nő, de most úgy gondolom, jó, hogy itt van velünk.

Interjú Sandra Bullockkal 3– A bizonytalanság vagy a félelmei megjelennek a filmjeiben is?

– Többnyire igen. Igaz, a rendező minden szereplő karakterét kidolgozza, de a színész is hozzáadja a szerephez saját magát.

Azt már csak egyetlen módon dönthetjük el, mennyire sikerült Sandra Bullocknak megismernie a rehabilitációs klinika életét: ha megnézzük a filmet és magunk alkotunk róla véleményt.

Sandra édesanyja, aki bemutató előtt 10 nappal hunyt el, minden bizonnyal büszke lett volna lányára.

Forrás:

Interjú Sandra Bullockkal 4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik