Belföld

Új részvények a BÉT-en

24.hu
24.hu

2000. 11. 16. 10:00

(FN) Új részvényeket vitt a tőzsdére az Antenna Hungária és Eravis. Tőzsdei bevezetésre került az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Rt. 625 ezer darab, egyenként ezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvénye, miután a társaság még augusztusban döntött az alaptőke zártkörű emeléséről. Szintén tőzsdére vezették az Eravis Szálloda és Vendéglátó Rt. 397 darab, egyenként 10 ezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényét, amelyre a társasághoz visszakerült dolgozói részvények törzsrészvénnyé váló átalakítása, s ennek bevezetésére tett kérelem szolgált alapul.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.