Közélet

NAV-ellenőr erőszakolta meg a kollégáját

erőszak (erőszak)
erőszak (erőszak)

Fogva tartott és megerőszakolt Salgótarjánban egy pénzügyőrnőt NAV-os kollégája, aki a rendőrségen semmit nem tagadott – tudta meg a Blikk.

Egy negyvenes éveiben járó borsodi adóellenőr családanyát erőszakolt meg a Nógrád megyei megyeszékhelyen dolgozó 60 éves NAV-os, Sz. József, amikor együtt voltak ellenőrzésen. A férfi annak ürügyén, hogy lakásában felejtett valamit, felcsalta a nőt magához.

A rendőrök gyanúja szerint amint az asszony belépett a panellakásba, Sz. József azonnal rázárta az ajtót, a nőt védekezésképtelenné tette, letépte ruháit, lefogta a karját, szétfeszítette a lábait, és megerőszakolta.

Hiába könyörgött, hiába sikoltozott az adóellenőrnő, a férfi önkívületi állapotban minden ellenállását letörte. Fogva tartása egészen másnap hajnalig tartott. Amikor a férfi kinyitotta a bejárati ajtót, a nő kirontott a lakásból, és rohant végig Salgótarján utcáin, szakadt ruhában, kisírt szemekkel egészen az első rendőrkapitányságig.

A férfi készségesen elmesélte a nyomozóknak a történteket. Semmit sem tagadott – tudta meg a Blikk. A nőt a NAV-os szolgálati autóval vitte lakására, és a tanúvallomásokból kiderül, más nő is tett már rá panaszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik