Közélet

Már hat áldozata van a tolnai balesetnek

halalos-baleset-M7(4)(210x140)(1).jpg (halálos baleset, m7-es, roncsok, )
halalos-baleset-M7(4)(210x140)(1).jpg (halálos baleset, m7-es, roncsok, )

Négyen a helyszínen meghaltak, két utas életéért egész éjszaka küzdöttek az orvosok – hiába.

Tolna és Paks között szerda este ütközött össze frontálisan két autó a 6-os főúton, Tolna térségében. Korábban a rendőrség csak annyit közölt, egyikük – eddig tisztázatlan okból – áttért a szemközti sávba, így ütköztek össze. Négy ember a helyszínen meghalt, ketten pedig életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

Azóta számos részlet kiderült, az egyenruhások hosszú órákon át helyszíneltek. Az említett sofőr a rendőrség tájékoztatása szerint előzni akart, ám amikor látta, hogy szemből egy kocsi érkezik, megpróbált visszatérni sávjába, de elvesztette uralmát a jármű felett. Ezután ismét a másik oldalra került és az autó a bal elejével nekicsapódott a szemből jövő autó bal elejének.

Az előző járműben öten ültek, a másikban csak a sofőr utazott. Előbbi kocsi vezetője – egy férfi – a helyszínen meghalt, ahogy két utasa is, egy férfi és egy nő. A másik sofőr sem élte túl az ütközést.  Előbbi autó másik két utasát – egy férfit és egy nőt – életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rendőrség csütörtök délelőtt közölte: az orvosok hiába küzdöttek értük, az éjszaka életüket vesztették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik