Közélet

Horror Londonban: a gyilkos betegesen rajongott a lányért

kézlenyomat (kézlenyomat)
kézlenyomat (kézlenyomat)

Az áldozat édesanyja szerint a tettes figyelte Szandrát, arra várt, hogy barátja végre ne legyen a közelében. Nem tudott belenyugodni, hogy a lány szerelmes lett és boldog.

Alexandra édesanyja a Borsnak adott interjújában elmondta, lányának a család volt a mindene. Azért ment külföldre, hogy anyagilag segíteni tudja édesanyját, aki egyedül nevelte fel őt és öccsét. Szerette volna, hogy testvére kapjon meg mindent, amit szeretne.

Szandra utoljára februárban járt itthon, akkor találkoztak. Az utolsó beszélgetésük pedig július 16-án volt. A szerelméről beszélt, és arról kérdezte édesanyját, mit szólna egy unokához. Az asszony azóta sem fogta fel, ami történt, ahogy másik gyermeke sem.

Alexandra boldog volt, azt mondta, hogy pár hete megtalálta élete szerelmét, de említést tett egy másik fiúról is, akivel barátok lettek, és aki valószínűleg kicsit többet szeretne tőle.  Édesanyjától kért tanácsot. Az asszony azt javasolta neki, szakítsa meg a kapcsolatot vele. A lány így is tett. Biztosak benne, hogy ő ölte meg beteges rajongása miatt. Megtudta, hogy barátja van és elvesztette az eszét. Figyelte, megvárta, míg kedvese nincs a közelében, és megtámadta.

Az asszony azt kívánja, a gyilkos élete végéig szenvedjen a börtönben.

A lányra a napokban találtak rá a rendőrök, a gyilkos egy bőröndbe rejtette a holttestet és London külvárosában hagyta. Kiderült, Alexandrát megfojtották. A rendőrség egy 29 éves magyar férfit fogott el, aki ellen már vádat is emeltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik