Közélet

Ötgyermekes férfi prosti Király Tamás gyilkosa

kiraly-tamas-lakatos-jozsef(960x640)(1).jpg (király tamás, lakatos józsef, )
kiraly-tamas-lakatos-jozsef(960x640)(1).jpg (király tamás, lakatos józsef, )

Egyelőre nem tudni, hogyan került a divatguru lakására a többnyire hajléktalanként tengődő L. József, aki a börtönben kezdett érdeklődni a férfiak iránt, és korábban a felesége szüleit is brutálisan megkínozta. Királyt nemcsak megfojtották, hanem előtte fejbe is verték.

A divatpápa meggyilkolásával gyanúsított L. József a testvérénél húzta meg magát az Ózd melletti Farkaslyukban, itt fogták el. Ismerősei meglepődtek a látogatáson, hiszen évek óta nem járt a környéken. Mint a Blikk írja, a 39 éves férfi abban bízott, hogy az eldugott egykori bányásztelepülésen, ahol rokonai élnek, nem találják meg, hiszen nyíltan járt-kelt, bevásárolt, és testvére, Zsolt névnapját ünnepelve még a garatra is felöntött; senkinek nem tűnt fel, hogy a gyilkosság miatt zavart lenne.

Brutális bántalmazás

Rokonainak elmondása szerint L. József „nem százas, papírja is van róla”, börtönben ült négy évet, amit rablásért és lopásért kapott, balhés figura, sokat verekedett. Állítólag a rácsok mögött nyitott a férfiak felé. Pesten a drogosok életét élte. Hol lomizott, hol pedig a testét árulta prostituáltként, főleg a Lehel tér környéki aluljárókban tűnt fel – eekből próbált pénzt szerezni, de többnyire hajléktalanként tengődött. Két anyától öt gyereke született, de nem törődött velük.


Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A Bors úgy értesült, L. József korábban is követett el szörnyűségeket: 6 évre ítélték, mert brutálisan megkínozta felesége szüleit, majd sebeiket sóval szórta be.

Fejbe is verték

Azt egyelőre nem lehet tudni, L. József hogyan került Király lakásába, a galériából hazafelé találkoztak-e, vagy régebbről ismerte és felhívta a lakására. A neves divattervezőt az ágyában fojtották meg, de előtte – a Blikk információi szerint – le is ütötték, ugyanis fején egy hatalmas seb éktelenkedett a megtaláló férfi szerint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik