Közélet

Igazi rém a pécsi erőszakoló

Még a börtön sem tudta megtörni Nyergest, aki a rendőrökre is képes rátámadni. A férfira hat napja vadásznak; félő, hogy elszökik az országból.

Nyerges Zoltán – aki múlt héten támadta meg a pécsi polgármester lányát – már gyerekkorában is rettegésben tartotta Komlón a környezetét. Kisiskolás osztálytársai rettegtek a közelében, de sokszor tanárai sem tudták megfékezni a zűrös fiút – írja a Blikk.

Dührohamok

Öt évvel ezelőtt megerőszakolt egy 15 éves mánfai lányt, amiért a bíróság 5 év börtönre ítélte. A börtönben a sorozatos dühkitöréseit azonban cellatársai bánták. Mint a bulvárlap megtudta, a balhés rab ellen a rácsok mögött csaknem 30 fegyelmi eljárás indult.

Amint nagykorúvá vált, a pécsi börtön fiatalkorúaknak kialakított részlegéből azonnal Baracskára, a felnőtt elítéltekhez szállították. Indulatait azonban itt sem tudta fékezni, sőt dührohamai szabadulása után sem csillapodtak. Utolsó támadása előtt hajléktalanszállón húzta meg magát, ahonnan a sorozatos balhéi miatt végül kitiltották.

15 perces aktus

Korábbi két áldozatát 10-15 percig erőszakolta Nyerges Zoltán, miközben többször szexpózt váltott – írja a Bors korábbi ügyek vádiratára hivatkozva. A mostani eset a térfigyelő kamera felvétele szerint 6 percig tartott, de szexuális erőszakról nem beszél a rendőrség, miként a sértett apja sem.

Nyerges előre megtervezett módszerrel követte el eddig az erőszakokat: a kocsmában, illetve a buszon nézte ki a korábbi két áldozatát. Mindkét esetben bokros-fás részen vette rájuk magát, fenyegetéssel és veréssel kényszerítve őket nemi aktusra. A pécsi szatír egyik erőszakot sem siette el: a 10-15 perces erőszakolás közben mindkét lányra ráparancsolt, hogy váltsanak pózt, mert nem élvezi eléggé.

Hajtóvadászat

Immár hat napja vadásznak a pécsi szatírra, de egyelőre nem bukkantak a nyomára. A Blikk szerint félő, hogy ahogy telnek a napok, egérutat nyer, és elszökik az országból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik