Közélet

Előzetesben a csörögi szatír

Tokoli-borton(10)(960x640)(1).jpg (Tököli börtön)
Tokoli-borton(10)(960x640)(1).jpg (Tököli börtön)

A 23 éves férfi egyik áldozatát csavarhúzóval szurkálta össze, a másikat megerőszakolta.

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken azt a csörögi férfit, akit erőszakos közösüléssel és más bűncselekményekkel gyanúsít a rendőrség, mert két egymást követő napon két nőt támadott meg Dunakeszin és a sződligeti Duna-parton. Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta, hogy a Váci Járásbíróság a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, a cselekmény tárgyi súlya és a gyanúsított büntetett előélete miatt döntött a 30 napos kényszerintézkedés elrendelése mellett.

A sződligeti esetről Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy a 23 éves N. Sándor kedd reggel egy kerékpárúton futó nőt támadott meg. Késsel arra kényszerítette, hogy a közeli fás területre menjen vele, ott megerőszakolta, majd elvette a telefonját, és elmenekült.

A váci rendőrök pár óra múlva Csörögön elfogták a támadót, akiről utóbb kiderült, hogy hétfő dél körül Dunakeszin próbált megerőszakolni egy a vonathoz siető nőt. Áldozatával dulakodni kezdett, többször combon szúrta egy csavarhúzóval, majd kétszer bele is harapott. A nőt az mentette meg, hogy az állomásra megérkezett a vonata, így a támadó eltűnt a helyszínről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik