Közélet

Bosszúból ölte meg hároméves fiát

A nő és férje válófélben vannak. A gyerek felügyeleti jogát az apa kapta. Az asszony nem tudta feldolgozni a dolgot és a jeges tóba dobta saját gyermekét.

A megdöbbentő családi tragédia részleteiről a kisalfold.hu számolt be, az apa részletesen elmesélte az újság munkatársainak a csütörtök reggel történteket.

A lap információja szerint az apa német állampolgár, Ausztriában, Bécsújhelyen van a munkahelye, tanár. A nő nem dolgozott. Azért választották a mosonmagyaróvári házat otthonuknak, mert jók a körülmények, nem drága az élet, a férj könnyen be tud járni dolgozni. A házaspár között megromlott a viszony, válófélben vannak, a bíróság a férfinek ítélte a gyermek felügyeletét. Feltehetően ez állt a borzalmas bűncselekmény hátterében.

Csütörtök reggel a nő úgy vitte el otthonról a kisfiút, hogy a férjére zárta a fürdőszoba ajtaját. A férfi megpróbált kiszabadulni, de nem sikerült neki. Közben hallotta, ahogy a fia sír. A házaspár három éve, karácsony környékén költözött a Dózsa György utcai kis házba. A szomszédok kedves, csendes embereknek ismerték meg őket, a kis Benjamin pedig igazán életvidám kisfiú volt. Szeptemberben kezdte az óvodát. Soha nem látták veszekedni a házaspárt, ezért is döbbentette meg őket az anya tette.

A Hír24 úgy tudja, a nő előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik