Közélet

Kíméletlenül végzett anyjával a pesterzsébeti gyilkos

rendőrség (rendőrség)
rendőrség (rendőrség)

A férfi először fejbe vágta, majd egy nejlonzsákot húzott a fejére. Utána nevelőapjával is végezni akart.

Ahogy arról beszámoltunk, a gyilkosság vasárnap este történt, a rendőrök azért vonultak a helyszínre, mert bejelentést kaptak, hogy két férfi között vita, majd dulakodás tört ki a szóban forgó címen. A kiérkező egyenruhások ott találták őket. Mindketten megsérültek, így mentőt hívtak hozzájuk. A történtek után átvizsgálták a helyszínt, beleértve a házhoz tartozó melléképületet is, így találtak rá az 51 éves áldozatra. Pár órával később közölték: elfogták a tettest.

Az ügy részleteiről kedden, sajtótájékoztatón számolt be a rendőrség. Elmondták, az áldozat 25 éves fia ölte meg a nőt. A fiatal először mindent tagadott, végül beismerő vallomást tett. Kiderült, a közös üzletekkel rendelkező családtagok között igencsak megromlott a viszony, egy ilyen „vacsoravita” után történt a gyilkosság is. A férfi hátulról verte fejbe anyját egy kerékanyakulccsal, ezután egy szemeteszsákba tette a nőt és a melléképületbe vitte.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint az asszony ekkor még élt, a halál oka fulladás volt, ez pedig arra utalhat, hogy nem is a fejére mért ütés végzett vele.

Miután anyját megölte, a fiatal konyhakéssel a kezében várt hazatérő nevelőapjára az udvaron. Amint a 40 éves magyar-török állampolgárságú férfi belépett, nekirontott és megszúrta. Áldozatának végül sikerült az utcára menekülnie támadója elől, ahol egy járókelő értesítette a rendőrséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik