Közélet

Hirtelen felindulásból ölt a prostituált gyilkosa

Prostitualt(210x140)(3).jpg (Prostituált)
Prostitualt(210x140)(3).jpg (Prostituált)

Többet kért annál, mint amennyiben először megegyeztek, ezért kellett meghalnia a kecskeméti húszéves, várandós prostituáltnak.

A baon.hu azt írja, hogy hirtelen felindulásból ölte meg gyilkosa azt a húszéves kecskeméti prostituáltat, akinek holttestét múlt szombaton hajnalban találta meg egy vasutas Kecskeméten, a Juhász utcában. Mindez azon a sajtótájékoztatón derült ki, melyet csütörtökön délután tartottak a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A gyilkosság és a nyomozás részleteit Szabó Vendel, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, valamint Kovács Gábor, a főkapitányság bűnügyi osztályvezetője ismertette.

A 35 éves tettes – vallomása szerint – Kecskeméten, a Mindszenti körúton vette fel a húszéves Tímeát múlt péntek este. A férfi azt vallotta a rendőrségen: először nem is sejtette, hogy a nő prostituált. A férfi – aki azt állította a rendőrségen, hogy még sohasem volt prostituálttal – azt gondolta, hogy a nő bajban van, ezért állt meg a félreérthetetlen kézmozdulatokra. A Mindszenti körútról a Juhász utcába hajtottak. Útközben megegyeztek abban, hogy 2500 forintért a nő kielégíti a férfit. Mikor megérkeztek a későbbi gyilkosság helyszínére, a nő hirtelen többet kért a légyottért. Tímea és a férfi összevitatkoztak az áron, majd a kuncsaft megkérte a nőt, hogy szálljon ki az autójából. Tímea nem szállt ki, helyette a telefonjáért nyúlt és valakit fel akart hívni. A rendőrségen tett vallomása szerint a férfi ettől megijedt, és a kése után nyúlt. Egyszer szíven, illetve tüdőn szúrta Tímeát. A nő erre kiugrott a kocsiból, elkezdett futni, de néhány lépés múlva összeesett és meghalt.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a férfi és a nő között nem került sor szexuális aktusra. A gyilkos elhajtott a helyszínről, a rendőrök pedig – a vasutas szombat reggeli bejelentése után -–nagy erőkkel kezdték el kutatni a tettest. Számtalan embert kihallgattak az ügyben, igyekeztek feltérképezni az áldozat kapcsolatait, kuncsaftjainak körét. Szerdára eljutottak a gyanúsítottig: valaki látta, hogy Tímea péntek este beszáll későbbi gyilkosa szürke Daewoo Racerébe. A férfi, miután a rendőrök elfogták és szembesítették a bizonyítékokkal, azonnal bevallotta tettét, amit később a helyszíni kihallgatáson is megismételt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik