Közélet

Partidroggal pörgette fel magát az öléshez a domonyvölgyi gyilkos

domonyvolgyi-gyilkos(210x140)(2).jpg (domonyvölgyi gyilkos)
domonyvolgyi-gyilkos(210x140)(2).jpg (domonyvölgyi gyilkos)

A 18 éves S. Márk bevallotta a rendőröknek, hogy a gödöllői egyetemi gyilkosság napján kábítószert vett be.

A fiatalember kitart amellett, hogy kigyúrt ismerőse bujtotta fel arra, hogy autókat raboljon, és tőle kapta a drogot is. A gyanúsított elmondása szerint „rossz arcú, tetovált ismerős” egyre nagyobb szerepet kap a vallomásokban, noha nem biztos, hogy létezik. A Blikk értesülései szerint a rendőrök vizsgálják, hogy az emlegetett megbízó egyáltalán valós személy-e.

Mint S. Márk bevallotta, egy az interneten viszonylag könnyen megrendelhető partidrogot, Penta kristályt szedett be pár órával a gyilkosság előtt, majd elment egy gödöllői hipermarketbe, megvette a később a gyilkossághoz használt kést, aztán elsétált Gödöllő belvárosába. Így jutott el az egyetemhez, a környéket alkalmas helynek találta ahhoz, hogy védtelen nőket támadjon meg.

Elmondása szerint rohamtempóban száguldott hazafelé a 3-as főúton, miután megölte M. Juditot, és elvette tőle autóját. Végig azt képzelte, hogy követik, téveszméi miatt egyszer áttért a szemközti sávba is, ahol kis híján karambolozott egy Forddal. Akkor rántotta el a kormányt, és hajtott az árokba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik