Közélet

Szerető családapa vagy sorozatgyilkos?

prostituált (utcalány)
prostituált (utcalány)

Halottnak tettette magát a megkéselt prostituált. A gyanúsítottat közvetlen, családszerető embernek ismerték falujában.

Áldozata éppen orálisan elégítette ki, amikor az egy túlélőkéssel többször megsebesítette. A férfit a Blikk szerint kecskeméti letartóztatása után kommandósok vitték az Aradi utcai fogdába, hiszen felvetődött a gyanú, hogy sorozatgyilkost fogtak. É. Józsefet folyamatosan nyomozók faggatják, de csak az emberölési kísérletet ismerte el, azt, ami miatt lebukott.

A rendőrség vizsgálja, van-e köze azokhoz a bűncselekményekhez, amelyeknél prostituáltakat támadtak meg Kelet-Magyarországon. A térségben 2008 óta négy prostituáltat öltek meg, egyet pedig eltűntként tart nyilván a rendőrség – mondták az ORFK kommunikációs szolgálatán.

Nyárlőrincen, ahol a 33 éves férfi élt szerelmével és hároméves kisfiával, mindenki megdöbbent, rendes, dolgos, családszerető embernek ismerték. A férfi családja a házkutatás után elmenekült a házból – írja a Blikk

A Bors szerint 29 éves áldozata a véletlennek köszönheti az életét, a férfi azt hitte, meghalt az örömlány, ezért a földre dobta és otthagyta. Emiatt maradt életben a nő, aki később magához tért, és segítséget kért a közelben.

A bulvárlap szerint a férfi jelenlegi szomszédjai arra nem emlékeznek, hogy hol dolgozott 2010. júniustól októberig. Akkor öltek meg három prostit az út mellett: a közeli Lakiteleknél, majd Debrecen és Karcag térségében. Továbbá egy 2008-as prostituált-gyilkosságban sem volt eddig gyanúsított. A Bors szerint a rendőrök úgy érzik: nagy vadat ejtettek.

Ausztriában 2005-től kerestek egy sorozatgyilkost, aki öt örömlánnyal végzett a határ közelében, az út mentén. Áldozatait a bűncselekmény után levetkőztette. Meztelenül hagyta őket a tetthelyen. A mostani késelés után a futtatók is elkezdték keresni a támadót, mert rontotta az üzletet, már alig álltak meg a lányoknál a kuncsaftok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik