Közélet

Újabb súlyos baleset Érden

baleset (baleset, mentő)
baleset (baleset, mentő)

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Szerdán súlyos baleset történt Érden. Egy autó a Törökbálinti út és a Folyondár utca kereszteződésénél járt, amikor összeütközött egy mikrobusszal. A karambolban a kocsi sofőrje sérült meg, ő a roncsok közé szorult. A helyszínre az érdi tűzoltók vonultak, és feszítővágó segítségével kiszabadították az autóst az összeroncsolódott járműből – tudta meg a Hír24 a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. A kocsit egy középkorú nő vezetette, rajta kívül senki sem volt az autóban. A másik jármű vezetőjének nem esett baja.

Kádasi Csaba beszámolt egy kedd esti balesetről is a megyében. Este 10 óra körül, az M1-es és az M0-ás kereszteződésénél, a lassítósávban egy teherautó hátulról belehajtott egy kocsiba. Utóbbi járműben öten ültek, két felnőtt és három gyerek. Hárman közülük súlyos, míg ketten könnyű sérülésekkel kerültek kórházba. A súlyos sérültek között van a két felnőtt és az egyik gyermek.

Bár szerencsére ezek a balesetek nem végződtek tragédiával, a megye útjain – éppen Érden – szörnyű tragédia történt hétfő este. Egy három hónapos, babakocsiban ülő ikerpárt sodort el autójával egy nő, miközben szüleik az út szélén tolták őket. Mindkét csecsemő életéért sokáig küzdöttek a mentők, de csak egyiküket sikerült megmenteni. Ő életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik