Közélet

Meghalt a másik ikerbaba is

babakocsi (babakocsi, anya, csecsemő, )
babakocsi (babakocsi, anya, csecsemő, )

Másfél nappal a baleset után a másik kislány is belehalt a sérüléseibe.

A három hónapos csecsemőt hétfő este szállították a Szent János Kórházba Érdről. A mentők, amikor a baleset helyszínére értek, mindkét babánál a klinikai halál állapotát állapították meg. Sokáig küzdöttek érte és a testvéréért is, újraélesztették őket. Az egyik kislány vérkeringését sikerült újraindítani, testvérén  már nem tudtak segíteni. Sajnos másfél nappal a tragédia után ő is belehalt a sérüléseibe.

Délelőtt kerestük a kórházat, hogy a kicsi állapotáról érdeklődjünk. A csecsemő akkor még életben volt. Állapota nem változott, életveszélyes sérülésekkel kezelték. A délelőtt folyamán azonban megtörtént a tragédia, a kislány – csak úgy mint testvére – életét vesztette. A hírt a kórház is megerősítette. Mint mondták, mindent megtettek, hogy megmentsék a kicsit.

A kicsiket egy autó sodorte el Érden, a Szövő utcában. A kocsit egy 63 éves nő vezette. Az asszonyt kedden kienegdték az őrizetből, a sofőr nem tett vallomást, szabadlábon védekezhet. Ellene halált okozó közúti baleset okozása miatt indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik