Közélet

Előzetesben Dopeman nagyszüleinek brutális támadói

A rapper eleinte saját maga akarta a kezébe venni az ügyet, de végül a rendőrségre bízta a felderítést.

Mint arról korábban beszámoltunk, negyvenezer forintért támadta meg az idős embereket két betörő újév éjszakáján. A nagymamát leütötték, a fülbevalót kitépték a füléből, az idős férfit pedig alaposan elverték: betörték a mellkasát, és csikkeket nyomtak el a testén. Dopeman 90 éves nagypapája január 15-én hunyt el, halálának okát még vizsgálják. A nagymamát sokáig lélegeztetőgéppel tartották életben, de január 29-én végül ő is feladta a küzdelmet.

A rapper a Tabu Tv kamerája előtt először beszélt a nagyszülei halálával kapcsolatos érzéseiről. Mint mondta, a mai napig megviselik a történtek, de próbál erős maradni, és minél gyorsabban feldolgozni a rossz dolgokat. Az elkövetőket azóta már elfogta a rendőrség, és az előzetesben ülnek, azt azonban még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen büntetés vár rájuk, ugyanis az ügyet még nem zárták le, folynak a vizsgálatok.

Dopeman korábban többször is hangoztatta, hogy a hatóságok helyett saját maga veszi kézbe az ügyet, de végül meggondolta magát. Közismert emberként tudta, hogy nem lenne könnyű dolga, ezenkívül a három és fél éves kislányára is gondolnia kellett. De azt elismerte, hogy szívesen bántotta volna a támadókat.

AJÁNLOTT LINK:

Őszinte vallomás Dopeman nagyszüleinek haláláról (Tabu Tv)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik