Közélet

Stohl váltott: Császár Előd ügyvédje védi csütörtökön

Az RTL Klub tanácsára a műsorvezető megvált korábbi ügyvédjétől, ugyanis a csatorna szerint csak dr. Péchy Kristóf mentheti meg Bucit.

Stohl Andrásnak most csütörtökön folytatódik bírósági tárgyalása. A vád ellene: súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette. A műsorvezető korábban a Fókusznak úgy nyilatkozott: szeretné, ha első fokon véget érne a büntetőpere, ehhez viszont az kell, hogy se az ügyész, se az ügyvéd ne fellebbezzen. Azzal lenne elégedett, ha felfüggesztett börtönbüntetést kapna. Ennek érdekében pedig úgy látszik, valóban mindent elkövet.

A Bors című napilap információi szerint ugyanis a színész a rendőrségi nyomozást követően lecserélte jogi képviselőjét és az RTL Klub tanácsára Péchy Kristófot bízta meg, aki korábban Császár Elődöt mentette meg a börtöntől. (A zenész 1998. december 17-én közel száz kilométeres sebességgel ment neki egy rendőrautónak, amelyben egy huszonöt éves rendőr meghalt.)

A lap megkeresésére Stohl megerősítette, hogy egyedül dr. Péchy képviseli a csütörtöki tárgyaláson, ennek okairól és az eljárásról azonban nem kívánt többet elárulni. Az ügyvéd is szűkszavúan nyilatkozott, annyit azonban elmondott, hogy bár Császár Előd és Stohl András esetében is közlekedési baleset történt, a két ügy mégis teljesen más. Az ítélettel kapcsolatban nem akart találgatni, a letöltendő börtönbüntetést azonban mindenképpen el akarják kerülni.

AJÁNLOTT LINK:

Császár Előd ügyvédje védi Stohlt (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik