Közélet

Íme a feltételezett fóti mészáros fotója

A rendőrség nagy erőkkel keresi Pelády Tibor Ferencet.

A rendőrség közzétette a fényképét annak a férfinak, aki feltételezése szerint Fóton gyilkolt. Tegnap délután maga a feltételezett elkövető hozta a rendőrség tudomására egy levélben, hogy egy fóti családi házban hagyott egy csecsemőt.

A helyszínre érkező rendőrök a házban holtan találtak egy 39 éves nőt és 76 éves édesanyját, halálukat idegenkezűség okozta. Az ingatlanban találtak egy három hónapos leánycsecsemőt, akit kisebb kiszáradással szállítottak egy fővárosi kórházba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel keresi a levél íróját, a 34 éves Pelády Tibor Ferenc budapesti lakost (a képen), aki a helyszíni szemle, valamint az adatgyűjtés alapján gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség forró nyomon üldözi a férfit. A nyomozóhatóság bízik abban, hogy minél több értékelhető bejelentést kap.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Pelády Tibor Ferenc körülbelül 182 centiméter magas, 100 kilogramm súlyú, haja rövid, szőke, homlokán kopaszodik. Arca ragyás. Szakállt, bajuszt, szemüveget, tetoválást nem visel. Beszéde “motyogós”, a szavak végét sokszor elharapja. Viselkedése gyakran zaklatott, járása gyors. Legjellemzőbb viselete: piros dzseki, kék farmernadrág, barna edzőcipő.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt nem árulta el, milyen módon juttatta el a levelet a rendőrségre, illetve, mit írt pontosan. Annyit lehet tudni, hogy Pelády Tibor Ferenc korábban a 39 éves áldozat barátja volt, kapcsolatukból született a fóti házban talált gyermek.

Pelády Tibor Ferenc egy LUH-405 frsz. szürke színű Nissan Qashqai típusú személygépkocsival közlekedik. A rendőrség kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 061-443-5119 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívókon.

AJÁNLOTT LINK:

Csak a babának kegyelmezett a brutális fóti gyilkos (Hír24)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik