Közélet

Autók csúsztak egymásba az M3-ason

Három baleset történt a csúszós úton az autópályán szerdán, röviddel egymás után.

Az egyik a Budapest felé vezető szakaszon, az M3-as autópálya geleji pihenőjénél, itt egy autó megcsúszott, és további hat jármű csúszott egymásba. Egy órán át fél pályán haladt csak a forgalom, anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt – ismertette Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A másik baleset röviddel ez után történt az M3-as és az M30-as elágazásánál, ahol egy személyautó megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott. Nem sérült meg senki – tette hozzá.

A harmadik baleset Mezőkeresztes közelében történt. Ott egy személyautó csúszott az árokba, nem sérült meg a vezető, a kocsit pedig kimentették.

A Magyar Közút Zrt. Borsod megyei igazgatósága az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az egész megye területén havazik, minden gépük dolgozik a térségben, és a szóróanyag mennyiségét is megemelték a nagyobb hatásfok érdekében.

A helyi meteorológiai szolgálat közlése szerint mintegy 10 centiméteres a hó vastagsága Miskolcon és környékén, és Borsod-Abaúj-Zemplén valamennyi részén intenzíven havazik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik