Közélet

Édesanyja fizeti Daróczi 8 milliós adósságát

Utolsó leheletéig fog harcolni a néhai kormányszóvivő örökségéért.

Mint arról korábban beszámoltunk, Daróczi Dávid édesanyja úgy döntött, nem mond le fia örökségéről, még akkor sem, ha ezzel együtt az adósságokat is neki kell megfizetnie, mert csak így juthat hozzá a néhai kormányszóvivő személyes tárgyaihoz. Az asszony nagyon nehéz körülmények között él, ezért szeretné, ha Liptai Claudia is kivenné a részét a tartozásból.

„Örökségül csak a fiam holttestét és egy üres cigarettásdobozt kaptam. Nincsenek meg a fiam bankkártyái, csak egy, amihez nyolcmilliós adósság tartozik. Eltűnt a végrendelete, pedig volt, mivel kinyomoztam, melyik ügyvéd készítette” – mondta a Blikknek a gyászoló anya. Ica néni továbbra sem hisz abban, hogy fia öngyilkos lett, gyűjti a bizonyítékokat, amit már a Belügyminisztériumhoz és Orbán Viktor miniszterelnökhöz is eljuttatott.

„Szeptember 15-én volt egy hagyatéki tárgyalás, amire Choli nem jött el. Közölték velem, hogy a fiam nyolcmilliós tartozását egy banknak az én 62 ezer forintos nyugdíjamból fogják letiltani, csak a 28 ezer forintnyi létminimumot hagyják meg nekem. Az éhhalál szélén vagyok így is, koldulni járok, de a fiam örökségéről nem mondok le, mert az olyan lenne, mintha megtagadnám” – fakadt ki Ica néni.

Az asszony többek között azért is harcol ennyire, mert ő szeretné megkapni fia telefonját, ami egyes hírek szerint akár leleplező üzeneteket vagy pikáns képeket, videókat is rejthet. „Nem érdekelnek az intim képek, de lehet abban a készülékben is valami, ami kulcs az én kincsem halálának okához. Az utolsó leheletemig küzdeni fogok, hogy kiderüljön az igazság” – mondta a lapnak Ica néni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik