Light

Nem tetszettek a pocsék ajándékok

Gyermekeikkel ismét Jimmy Kimmel felbujtására toltak ki a szülők, csakúgy, mint hallowwen alkalmából legutóbb.

Ha valaki lemaradt volna az előző írásról, a televíziós személyiség komikus talkshow-jában időről időre úgynevezett YouTube-kihívást intéz az amerikai nézőkhöz, aminek a lényege, hogy valamiféle szívatás végeredményét kell rögzíteni és feltölteni a videomegosztóra.

Előzőleg kamu kiszúrásként a szülők azt lódították az utódoknak, hogy megették előlük az előző este összegyűjtött édességet, decemberben pedig a leánykák és legénykék ünnep előtt pár héttel kibonthattak fejenként egy csomagot. Egészen addig örültek is, amíg szembesültek a tartalmával, mert annak szigorúan borzasztónak kellett lennie – nem abszolút értelemben persze, hanem mint karácsonyi ajándék. Volt nagy meglepetés, csak nem olyan, amire számítottak.

Sokan kaptak élelmiszert – fél palack üdítőt, romlott banánt, hagymát, tojást, virslit, félig megevett mogyorókrémes-lekváros, illetve sonkás szendvicset, de konzerv készételt és krumplit is –, vagy olyan általános használati tárgyakat, mint ceruzaelemet, kalapácsot, esetleg tűzőgépet. Visszatérő poénként többen nem a srácuk nemének megfelelően választottak, így a kisfiúk lányoknak való matricagyűjtő, illetve pónik miatt döbbentek le.

Ami viszont fura, hogy a könyveket mennyire megvetik a csemeték; bár igaz, egyikük talán még túl kicsi az olvasáshoz, illetve életkortól függetlenül a hölgyek nem feltétlenül rajonganak a szakácskönyvekért. A legtöbben életük legrosszabb karácsonyaként és ajándékaként minősítették a történteket. Volt, aki nehezményezte, hogy a Mikulás nem végzett jó munkát, vagy megkérdőjelezte, hogy valóban ő hozta-e a csomagot. A leginkább viszont egy szörnyen ronda pulcsit kapó fiú akadt ki, aki hisztije közben nem átallott leszemetezni és -hülyézni a szüleit, valamint közölni velük, hogy utálja őket.

A prímet azonban az utolsó kölyök viszi, aki miután megtudta, hogy ötletgazdaként az átverés mögött Jimmy Kimmel áll, nemes egyszerűséggel és vigyorogva közölte az anyukájával, hogy azt üzeni neki, kapja be. A műsorvezető csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy ha ezek után a káromkodó ifjonc mégis kap valamit, ki kell rúgni a Télapót az állásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik