Light

Ugrás ejtőernyő nélkül

3000 méter magasból, de kit zavar?

Travis Pastrana az extrém sportok legújabbkori polihisztora, számos rekord tulajdonosa. Az újévet Long Beach-en azzal köszöntötte, hogy egy Subaru kormánya mögé ülve 82 métert repült a levegőben két rámpa között. Természetesen világcsúcsot felállítva… Majd ezután kiszállva az autóból egy szaltóval az óceánba ugrott.

Travis Alan Pastrana már négyévesen motorozott, így kellő rutinnal kétszer is bajnok tudott lenni 125 köbcentiben, motokrossz és szuperkrossz ágban. Sajnos sérülési miatt nem tudott tovább versenyezni ezért a freestyle motokrossz (FMX) felé vette az irányt. Az X Games-t (az extrém sportágak egyik legnagyobb eseménye) FMX kategóriában hétszer nyerte meg. Amikor először nyert szintén rekordot állított be: a valaha adott legmagasabb pontszámmal lett bajnok. Szintén az X-Games keretén belül kétszeres rali bajnok. Ja és ötszörös nemzeti bajnok, szintén raliban.

Ami a legdurvább; Coloradóban a Grand Canyon széléről motorral együtt vetette le magát (ejtőernyővel a hátán), illetve ahogy a címben is említettük Puerto Rico-ban már ejtőernyő nélkül ugrott ki egy gépből.

Travis Pastrana így köszönti az újévet.

Grand Canyon.

Ugrás ejtőernyő nélkül.

Hatalmas bukás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik