Sport

Talmácsi csapata visszalépett a 2011-es vb-től

Új csapat után kell néznie a magyar motorosnak: Antonio Banderas együttese bedobta a törülközőt. Talmát sokkolta a hír.

Teljesen bizonytalanná vált a magyar versenyző jövő évi szereplése a Moto2-es géposztályban. November 16-án számoltunk be arról, hogy Talmácsi Gábor aláírt a Jack and Jones istállóhoz, amely komoly terveket szövögetett a következő évre.

A csapat egyik tulajdonosa Antonio Banderas színész. Talmácsi november közepén egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favarróval is, ügyeit azóta maga intézi.

A Nemzeti Sport Online szerdán arról számolt be a spanyol EFE hírügynökségre hivatkozva, hogy a dán ruházati cég, a Jack and Jones, mint névadó főszponzor kihátrál a csapat mögül, és újat az idő rövidsége miatt nem keres az istálló.

Legalábbis bizonytalanságban nem akarta tartani a két pilótát, Talmácsi Gábort és Kenny Noyes-t. Inkább most közölték velük a hírt, amikor még tudnak csapatot találni maguknak, semmint márciusban, a szezon rajtja előtt.

A magyar pilóta 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, míg az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal.

“Ma délután kaptam egy telefonhívást, amelyben közölték, hogy a főszponzor kihátrált az istálló mögül, így a csapat nem indul a vb-n. Sokkolt a hír.” – mondta az MTI-nek Talmácsi Gábor, aki hozzátette: egyelőre túl korai arról beszélni, hogy melyik istálló jöhet számára szóba a 2011-es vb-szerepléssel kapcsolatban. – Egyelőre várom a hivatalos értesítést a visszalépésről, s majd az után döntök és tárgyalok a hogyan továbbról.”

AJÁNLOTT LINK:

Talmácsi csapat nélkül maradt (NSO)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik