Nagyvilág

Újra kórházban Gábor Zsazsa

A magyar származású hollywoodi dívát kedd éjjel eszméletlenül találta férje, Frederik von Anhalt herceg, aki azonnal mentőt hívott hozzá - írja a Blikk.

Gábor Zsazsát végül mentővel szállították a Los Angeles-i Ronald Reagan Kórházba Bel Airben lévő villájából. A színésznő állapota egyelőre stabil, de szóvivője szerint megfigyelésen bent kell maradnia a kórházban.

Az orvosok szeretnének elvégezni pár tesztet, hogy kiderítsék, pontosan mi okozta a hirtelen eszméletvesztést – jelentette ki John Blanchette szóvivő. Az egykori díva nyolc évvel ezelőtti autóbalesete óta részlegesen béna, tolószékkel képes csak közlekedni. Júliusban leesett az ágyáról, és combnyaktörést szenvedett, ezért csípőprotézist kellett neki csináltatni. A műtét óta több komplikáció is felmerült, többször is kórházba kellett szállítani.

Két héttel ezelőtt a színésznő még papot is hívatott magához, hogy az feladja neki az utolsó kenetet. Az orvosok sem bíztak abban, hogy Gábor Zsazsának sok ideje lehet hátra, ám az idős hölgy alig pár nappal később saját felelősségére távozott a kórházból. Többek szerint könnyen előfordulhat, hogy most nem lesz ilyen szerencsés, és többé nem hagyhatja el a kórházat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik