Üzleti tippek

FN TOTÓ – részletes játékszabályok

A NAP KÉRDÉSE játék:

1. A játék során 13+1 napon keresztül minden nap felteszünk egy kérdést, a hozzá tartozó három válaszlehetőséggel együtt. A kérdések a meglévő tudásra, ismeretekre épülnek, a játékos feladata, hogy a helyes választ jelölje meg.


2. A kérdések helyes megválaszolásához segítséget nyújtunk: a „segítség a válaszhoz” címszó alatt olyan cikkeket talál, amelyek elolvasásával közelebb kerülhet a helyes megoldáshoz.

3. A nap kérdésére csak egyszer lehet választ megjelölni, a válasz módosítására nincsen lehetőség! Éppen ezért ajánlatos a „Tippelek” gomb megnyomása előtt alaposan végiggondolni a lehetséges megoldásokat!

4. Azon játékosok között, akik a nap kérdésére helyes válasz adtak, naponta egy nyereményt sorsolunk ki. A nyertesnek a sorsolást követő napon a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást. Éppen ezért kérjük, hogy a regisztráció során valós e-mail címet adjanak meg. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem válaszol értesítésünkre, a nyereményét újra kisorsoljuk.

Az FN TOTÓ játék:

1. A játék során a közeljövő gazdasági, politikai és közéleti eseményeivel kapcsolatban teszünk fel 13+1 napon keresztül naponta egy kérdést. A kérdések jövőbeli események kimenetelére vonatkoznak, így a játékosoknak azt kell megtippelniük, hogy szerintük milyen eredménnyel fog bekövetkezni egy jövőbeli esemény.

Példakérdés: Változtatja-e, és ha igen, első alkalommal milyen irányban a 95-ös oktánszámú benzin árát a Mol december 10-éig?

Válaszok:
– nem változtatja
– növeli
– csökkenti


2. Az FN Totó kérdéseire adott válaszokat egészen addig lehet módosítani, amíg a kérdések le nem zárulnak – a helyes válasz eldöntéséhez a játékos legutolsó tippjét vesszük figyelembe. Éppen ezért érdemes a korábbi napok során feltett kérdéseket is nyomon követni, hiszen – amennyiben ezek még nem zárultak le – a tippeket visszamenőlegesen is meg lehet adni, lehet módosítani.

3. A kérdésekre előre meghatározott időpontig lehet tippelni, ezt követően a FigyelőNet lezárja az adott kérdést, és az esemény bekövetkezte után megadja a helyes választ. (Példa: december 10-éig nem változott a benzin ára, így a helyes válasz a „nem változtatja” volt.) Amennyiben a kérdésben megadott határidő előtt dől el egy kérdés, a FigyelőNet szerkesztősége lezárja a válaszadás lehetőségét, és eredményt hirdet. (Példa: amennyiben december 8-án a Mol bejelenti, hogy emeli a benzin árát, a helyes válasz a „növeli” lesz.)

4. A FigyelőNet szerkesztőségének kizárólagos joga, hogy mikor zárja le az egyes kérdéseket. Ugyancsak a FigyelőNet kizárólagos joga, hogy meghatározza az adott kérdésekhez kapcsolódó válaszokat, illetve a megtippelendő események kimenetelét, eredményét. A FigyelőNet döntése végleges, ellene fellebbezési lehetőség, jogorvoslat nincs.

5. Bár a kérdések nem a meglévő tudásra, ismertekre épülnek, hanem jövőbeli eseményeket kell megtippelni, a FigyelőNet a kérdések megválaszolásához segítséget nyújt: a „segítség a válaszhoz” címszó alatt olyan cikkeket talál, amelyek elolvasásával közelebb kerülhet a helyes megoldáshoz.

6. A sorsoláson való részvétel feltételei (3db 2 személyes utazás): a 13+1 Totó kérdésből legalább 10-re adott helyes válasz. A nyertesnek a sorsolást követő napon a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást. Éppen ezért kérjük, hogy a regisztráció során valós e-mail címet adjanak meg. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem válaszol értesítésünkre, a nyereményét újra kisorsoljuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik