Közélet

Ő fosztotta ki Klapkát a rendőrség szerint

rabló (rabló)
rabló (rabló)

A férfit továbbra is keresi a rendőrség, két társát már elfogták.

Ahogy arról beszámoltunk Klapka György Vámház körúti ékszerüzletének kirakatüvegét szombaton este akkor még ismeretlen férfi betörte, majd onnan ékszereket tulajdonított el.

A bűncselekmény elkövetése után 21 órával egy angyalföldi hotelben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Bűnügyi és Bevetési Osztály munkatársai elfogták a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Sándort. A 46 éves férfit előállították a IX. kerületi rendőrkapitányságra.


Fotó: Police.hu 

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsítottat két másik személy segítette a bűncselekmény elkövetésében, egyiküket, a vilmányi 46 éves B. Zsoltot Budapest VII. kerületében kora este elfogták. Bangó Lászlót továbbra is keresik a rendőrök, ellene országos elfogatóparancs van érvényben. A keresett személyről az alábbi fényképet tették közzé:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik