Belföld

A tilosban parkolók országa vagyunk

A magyar parkolási szokásokról mindenkinek megvannak a saját tapasztalatai. Szerencsére olvasóink ezeket gyakran rögzítik és feltöltik az FN-tudósító rovatba. Ebből szemezgettünk. Videó!

A magyar autósok gyakran parkolnak a sarkon, állnak meg a zebrán, vagy különösebb gond nélkül hagyják autójukat várakozni tilos tábla alatt.

Tilosban parkoló hatósági járművekre találni sem túl nehéz feladat a fővárosban cirkálva. Az FN öszegyűjtötte az olvasók által beküldött BB képeket.
A tilosban parkolók országa vagyunk 1


Úgy látszik, ennek a tulajnak komoly ismeretsége van valahol, vagy egyszerűen nincs hely számára már a parkolóban, de makacs fickó, az biztos. –
mathyasrex45

A tilosban parkolók országa vagyunk 1

Dolgom volt a budai Várban ma délelőtt, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy két magukat közterület-felügyelőnek nevező “úriember” beparkol az 1db rokkantparkolóhely felére, pedig az utcában volt parkolóhely bőven. Kérdem én, ilyen embereket alkalmaznak, amikor még ők sem tudják a szabályokat?! Gratulálok a Közterület Felügyeletnek! Ezeket az alakokat ki bünteti meg?! – romario

A tilosban parkolók országa vagyunk 1


Zebrán tilosban megállni, parkolni nem szép dolog, ráadásul szabálytalan is.

Ezek feje is hulljon a porba!! – cadsite

A tilosban parkolók országa vagyunk 1


A mai napon félig üres parkolóhelyek mellett a Lőrinci sztk előtt a képen látható autóstársunk igen érdekesen értelmezte a parkolóhely fogalmát.Sajnos mindennap találkozhatunk ezzel a morállal, amivel a valóban nehéz helyzetben lévő autóstársaink életét keserítik meg azok, akiknek erre nincs affinitásuk. A rokkanthelyek elfoglalása mindennapos rutin az ilyen típusú autóstársunknak, őt ez nem érdekli, amíg nem a saját bőrén érzi meg…….
Gratulálunk ezúton is neki… – RAPTOR


A tilosban parkolók országa vagyunk 1


Néha a rendőrök is felrúghatják a szabályokat. Nyilván oka volt annak, hogy miért épp a zebrán parkoltak.

A kép egy budapesti bevásárlóközpont hatalmas és szinte teljesen üres mélygarázsában készült. Nyilván a rendőrök azért hagyták épp a bejárat előtti zebrán a kocsit, mert valami nagyon sürgős ügyben riasztották őket. Bár igaz, aznap mintha akciós lett volna a sajtos kifli… – pecorella

Ön is gyakran találkozik a közlekedés és a parkolás szabályait felrugó polgártársaink kihágásaival? Ossza meg mindenkivel az FN-tudósítóban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik