Belföld

Olvasóink szenzációs viharképei

Dió nagyságú jéggolyókról, betört ablakokról, leszakadt redőnyökről és a háztetőkről leszaggatott tetőcserepekről számoltak be az FN-olvasók a szombati vihart követően. Nézze meg olvasóink szenzációs fotóit a viharról és a viharkárokról!

” Ajkán tegnap olyan vihar volt, amilyenre még a legöregebbek sem emlékeznek. A dió nagyságú jég tíz perc alatt szétverte a háztetőket, redőnyöket, autókat, gyümölcsösöket, szőlőt. Ajka tósoki része katasztrófa sújtotta övezetté vált” – írta tudósításában olvasónk, Maxxtro.

Nézze meg Maxxtro fotóit az ajkai viharkárról!

Nézze meg Maxxtro fotóit az ajkai viharkárról!

Ugyancsak az ajkai viharról és viharkárokról küldött fotókat az FN Tudósító, Marijja. “Nagyon sok ház, lakás, autó rongálódott meg Ajkán a szombati viharban” – írta a szemtanú. Rengeteg jég, leszakadt redőnyök és betört ablakok – az ajkai vihar mérlege.

Még több fotó az ajkai viharkárról! (fotó: Marijja/FN Tudósító)

Még több fotó az ajkai viharkárról! (fotó: Marijja/FN Tudósító)

Olvasónk, Balage szintén az ajkai vihar pusztításairól tudósította az FN-t. “A vihar valamikor 1 óra körül ért Ajkára. Először nem tűnt nagynak, majd feltámadt a szél. Egyszer csak hirtelen jégdarabok kezdtek hullani. Nagyon sok jéggolyó hullott le, rövid idő alatt, több redőnyben és autóban is kárt okoztak, illetve ablakokat törtek be” – írta beszámolójában.

Nézzen még több fotót az ajkai viharkárokról! (fotó: Balage/FN Tudósító)

Így pusztított a vihar Ajkán – KÉPGALÉRIA!

(fotó: Balage/FN Tudósító)

Zipera a Balatonnál élte át a szombati vihart. Beszámolója szerint viharos erősségű szél korbácsolta a vizet. “Eleinte a fürdőzők nagyon élvezték a hatalmas hullámokat, sokaknak nyújtott különleges élményt az egyre vaduló víztömeg” – írta tudósításában.

Nézze meg Zipera fotóit a balatoni viharról!

Nézze meg Zipera fotóit a balatoni viharról!

Olvasónk, Foncsi a BAH-csomópontnál kapta lencsevégre a Budapestre érkező vihart…

Nézze meg Foncsi fotóit a budapesti viharról!

Nézze meg Foncsi fotóit a budapesti viharról!

Gotti a XVII. kerületben vette videóra a viharátvonulást. Videó>>>

…míg az FN Tudósító, Morci a fővárosban, a Hármashatár-hegy felett látott izgalmas felhőket a vihar előtti pillanatokban.

Vihar előtti pillanatok (fotó: Morci)

Vihar előtti pillanatok Budapesten (fotó: Morci)

Az FN Tudósító, Tusor2 a gödöllői viharról számolt be. “Eszméletlen nagy vihar tombolt körülbelül 10-15 percig, a vihar Bramac cserepet felszaggatta a tetőről, betörte a tetőtéri ablakot, kész káoszt hagyott maga után” – írta tudósításában.

Cserepeket szaggatott le a vihat Gödöllőn (fotó: Tusor2)

Cserepeket szaggatott le a vihar Gödöllőn

(fotó: Tusor2/FN Tudósító)

Neolog1 pedig a főváros XIII. kerületében tomboló viharról, és a vihart követő pusztításokról küldött fotókat az FN-nek.

Még több fotó a fővárosi viharról! (fotó: Neolog1/FN Tudósító)

Még több fotó a fővárosi viharról! (fotó: Neolog1/FN Tudósító)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik