Belföld

Agyonvertek egy 18 éves fiút

Halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz a rendőrség annak a 18 éves budapesti fiúnak az ügyében, aki csütörtökön délután halt meg egy utcai verekedést követően. Halált bántalmazásból eredő koponyaalapi törés okozta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, zajlanak a meghallgatások és a tanúk kutatása – közölte Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, aki péntek délutánra ígért részleteket. A rendőrség egyenlőre egy gyanúsított után nyomoz.

A budapesti Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola – ide járt iskolába az elhunyt fiú – vezetőitől szerzett információk arra engednek következtetni, hogy két diák osztálytermi összeszólalkozása torkollott tragédiába – mondta el John Emese (SZDSZ), a főváros oktatási és ifjúságpolitikai bizottságának alelnöke.

Az elhunyt fiú szüleinek elmondása szerint szakközépiskolás gyermekük csütörtökön délután azzal ment haza, hogy a VIII. kerületi oktatási intézmény közelében bántalmazták őt. Ezt követően lett rosszul, a szülők rögtön kihívták a mentőket, de amire beértek a kórházba, a fiú már elhunyt

A fiatalok körében egyre erőteljesebben van jelen az agresszió, ez a tendencia világszerte érzékelhető. A szabad demokrata politikus szerint ennek visszaszorítására országos programot kell kidolgozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik