Üzleti tippek

Médiaképzést indít a TV2

TV2 Akadémia néven képzésprogramot kínál 2009-től a kereskedelmi csatorna érettségizett vagy diplomás fiataloknak. A két szemeszteres, elsősorban gyakorlati képzést a TV2-n évek óta szereplő műsorvezetők és szerkesztők neve fémjelzi.

Képzési lehetőséggel várja a jövő hírszerkesztőit és műsorvezetőit a 2009-ben első szemeszterét indító TV2 Akadémia. A gyakorlati képzés a Viasatnak is gyártó Interaktív Kft. és a TV2 műsorainak díszletei között zajlik, a tanulók a csatornán futó saját készítésű műsorok körüli napi munkákban próbálhatják ki magukat.

A tanmenet a későbbi tevékenységet megalapozó elméleti oktatásra, és elsősorban a gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. Így a diákok a tanórákon riporterként, operatőrként, vágóként, hírszerkesztőként „éles bevetéseken” is bizonyíthatnak.

A tanári gárda tagjai többek között Bárdos András (a Tények főszerkesztője), Hadas Krisztina (a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztője), Pálmai L. Ákos (az Aktív és a Magellán főszerkesztője), Szalay Ádám (a Napló főszerkesztője), Szarvas Szilvia (a Megasztár főszerkesztője), Szörényi Péter (a Mokka főszerkesztője), Árpa Attila (a TV2 produkciós osztályának vezetője), Vuity Tvrtko (a Napló riportere), Azurák Csaba (a Mokka és a Napló műsorvezetője), Dr. Péntek Zoltán (ügyvéd), Dibusz Éva (a TV2 beszédtechnika tanára), Felhős György (a Jóban Rosszban line producere), Tapolcsányi Krisztina (gyártásvezető) valamint Ökrös Gergely, Vörös Tamás, Illés Gabriella, az Interaktív Kft. kreatív osztályának tagjai.

A csatorna a legjobbakat a két szemeszter után akár szerződtetheti is legnépszerűbb műsorai mellé. Részletek: www.tv2akademia.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik