Élet-Stílus

MU: Ryan Giggs folytatja

Az angol listavezető Manchester United veterán szélsője 37 esztendősen még nem szeretne visszavonulni, s örömmel meghosszabbítaná a szerződését.

„Korábban elmondtam, ha élvezem a játékot, mint korábban, akkor folytatom. Hamarosan leülünk beszélgetni a jövőről, én mindenestre nagyon szeretnék játszani a következő szezonban is” – így Ryan Giggs, aki 1990-ben írta alá első profi szerződését a MU-val.

Az 1991 márciusában lejátszott első meccsét több mint 850 követte, csak az angol bajnokságban 600 mérkőzésnél tart. Sir Alex Ferguson menedzser a mérföldkő múlt vasárnapi elérése kapcsán „hihetetlen embernek” nevezte a walesit, akivel kapcsolatban megjegyezte: anno nem gondolta volna, hogy még 2011-ben is United játékosa lesz.

Ferguson amúgy amondó, fizikai állapotát tekintve nem egy, hanem akár két szezon is van Giggsben, ráadásul – tette hozzá – nagyon eltökélt. Októberben látott napvilágot a hír, hogy mesés összeggel Dubaiba csábítják „Giggsyt”, aki azonban hűséges a MU-hoz.

Más csapatban nem is szerepelt hosszú pályafutása során, de miért is tette volna, amikor a manchesteri klubbal sikert sikerre halmozott, 32 trófeát zsebelt be – közte 11 bajnoki aranyérmet és két Bajnokok Ligája-elsőséget szerzett „vörös ördögként”.

Giggs tényleg ördögi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik