Élet-Stílus

A fenyegetőző Van Nistelrooy a Realban?

Ruud van Nistelrooy visszatérne a Realba, és állítólag ultimátumot adott a jelenlegi klubjának, a Hamburgnak.

A Real csatárt keres a fél évre kidőlt Gonzalo Higuaín pótlására. A klub korábbi játékosa, Ruud van Nistelrooy nagy örömmel visszatérne a királyiakhoz, s lapértesülések szerint „megfenyegette” a hozzá ragaszkodó Hamburg vezetőit, amikor értesült a lehetőségről.

Állítólag kijelentette, nem lép többet pályára a német csapatban, ha nem engedik vissza fél évre kölcsönbe Madridba. Jörn Wolf, a HSV sajtófőnöke ugyanakkor cáfolta, hogy a 34 éves támadó ultimátumot adott a vezetőknek; állítása szerint Van Nistelrooy jelenleg a társaival együtt szállodában tartózkodik, és készül a szombati, Schalke elleni bajnokira.

A madridi Marca pénteken közölte a Higuaín-helyettesnek kiszemelt csatárok listáját – amelyen Van Nistelrooy még nem szerepelt -, és meg is szavaztatta a honlapjának olvasóit, hogy kit látnának szívesen a királyi csapatban. A voksolást – az állítólag José Mourinho vezetőedző által is favorizált – Emmanuel Adebayor, a Manchester City togói labdarúgója nyerte, Szalai Ádám, a Mainz csatára az ötödik legtöbb voksot kapta.

Ruud van Nistelrooy 96 mérkőzésen 64 gólt szerzett a Realban, mielőtt tavaly télen Hamburgba szerződött. A királyiak azért is jól járnának vele, mert több kiszemelttel ellentétben vele a BL-ben is számolhatnának. „Sok nevet hallottam magam is, de jobb nem belemenni a részletekbe. Az igaz, hogy fél évre keresünk egy középcsatárt” – mondta szombaton az üggyel kapcsolatban Jorge Valdano, a Real általános igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik