Élet-Stílus

Pesten lett rosszul Anthony Hopkins

Mentőt hívtak Anthony Hopkins brit színészhez hétfőn a fóti filmgyárba. A producer szerint nem is lett rosszul.

Meg nem erősített információk szerint a 72 éves színész a forgatáson lett rosszul. A helyszínről kórházba szállították szívproblémákkal.

Az Országos Mentőszolgálat csak annyit közölt, hogy egy embert a fóti filmgyár területéről a budapesti Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) szállítottak. Bozi Judit, az ÁEK kommunikációs osztályvezetője azt mondta: valóban kaptak olyan tájékoztatást, hogy ebbe a kórházba szállíthatják Anthony Hopkinst, de nem biztos, hogy a színészt odaviszik. Nem sokkal később azt a tájékoztatást adta, biztos, hogy Anthony Hopkins nem kerül ebbe a kórházba.

A TV2 értesülése szerint Hopkinst végül nem vitték kórházba, hanem a forgatás helyszínén látták el.

Howard Ellis, a Magyarországon készülő Rite (Rítus) című film producere az MTI érdeklődésére cáfolta, hogy a világhírű színész rosszul lett volna forgatás közben.

A film Matt Baglio újságíró The Rite: The Making of a Modern Exorcist című könyvének adaptációja. A műben a szerző egy ördögűzést tanuló amerikai pap megdöbbentő történetét használja fel arra, hogy bemutassa, a megszállottság, a démonok, a Sátán és az ördögűzés nem pusztán a régmúlt maradványa, hanem sok ember életében még mindig félelmetes hatalom – írta ismertetőjében a Random House kiadó.

Anthony Hopkins 1937. december 31-én született a walesi Port Talbotban. 1992-ben Oscar-díjat kapott A bárányok hallgatnak című film főszerepéért. 1993-ban II. Erzsébet brit uralkodó lovaggá ütötte a színészt munkássága elismeréseként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik