Élet-Stílus

Szar csapatot győztünk le – liverpooli reakciók

Az angol csapat szurkolói örültek a három pontnak, de elismerik, hogy egy erősebb csapat ellen ilyen teljesítménnyel nincsen sok esélye a kedvenceiknek. A vendégekről többnyire lenézően írtak. Az egyik szurkolói oldal fórumáról szemezgettünk.

Az Anfield Online fórumának olvasói nem a gólszerző Dirk Kuytot, hanem az izraeli Yossi Benajunt választották meg a meccs emberének. Ugyanakkor voltak olyan hozzászólok, akik szerint túlzás bárkit kiemelni, hiszen a Debrecen elleni nagyon gyengén szerepelt az összes játékos (a gyenge helyett erősebb kifejezéseket használtak a kommentelők).

“Borzalmas volt a meccs, csak annak örülhetünk, hogy nem kaptunk gólt, és senki sem sérült le. Az eredmény számít, a látottakat nagyon gyorsan el kell felejteni. Bízzunk abban, hogy a hétvégére a West Ham ellen összekapja magát a csapat” – írja az egyik fórumozó.

Liverpool-Debrecen 1-0 (a DigiSport engedélyével)

“Ha egy erősebb ellenfél látogat az Anfieldre, akkor ilyen teljesítménnyel biztosan nagy verést kapunk. Érthetetlen, hogy a hétvégi 4-0 (a Burnley ellen – szerk.) után mi történt a játékosokkal. Feltehetően félvállról vették a mérkőzést.”

A magyar bajnok ázsiója nagyot nőtt egyes szurkolók szemében, egyikük szerint hazai pályán meglepheti a Loki a Liverpoolt a látottak alapján. A többség azonban úgy véli, hogy egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben okoztak csalódást kedvenceik. “Torres fáradtnak tűnt, Gerrardot ritkán láttam ilyen rosszul játszani. Kuyt állandóan eladta a labdát, Benajun pedig nem tudott bekapcsolódni a játékba.”

“Legyünk őszinték, szar volt az ellenfelünk. A védelmük működött, de a támadásaik szart sem értek, borzalmasan lőttek kapura. Csodálkozom, hogy nem mínusz eggyel fejezték be a meccset, olyan szarok voltak a támadóik” – így egy kommentelő a Debrecenről.

Az Anfield Roadra kilátogató szurkolóknak is kijutott, de meglepő módon inkább a hazaiaknak. “Nem értettem mi történik. A mieinket nem lehetett hallani, a vendégszurkolók viszont minden tiszteletet megérdemelnek. A mérkőzést követően hosszú percekig ünnepelték a csapatot, ugráltak, énekeltek, majd miután megtapsoltuk őket, folytatták az örjöngést.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik